The Sims 4: Život na ostrove CZ PC

17,99 

Zdieľať:

Objavte The Sims 4: Život na ostrove CZ PC, rozšírenie, ktoré vás zavedie do exotického sveta ostrova Sulani. Vytvorte si vlastný raj s nádhernými plážami, novými aktivitami ako surfovanie a potápanie, a prispôsobte si životný štýl svojich Simsov. Zoznámte sa s miestnymi obyvateľmi a užívajte si letné dobrodružstvá plné zábavy a relaxácie. Nechajte sa inšpirovať tropickým prostredím a vytvorte si domov snov!

Kód: 398502 Kategória: Vydavateľ:

O hre

The Sims 4: Život na ostrove CZ PC

Preskúmajte exotický svet plný slnka, piesku a nekončiacej zábavy s hrou The Sims 4: Život na ostrove. Tento rozšírený balík ponúka hráčom jedinečnú príležitosť vytvoriť si svoj vlastný raj na ostrove Sulani, kde si môžu užívať letné dobrodružstvá a relaxáciu. Či už plánujete krátku dovolenku alebo dlhodobý pobyt, táto expanzia vám prinesie množstvo nových zážitkov a možností.

Hlavné vlastnosti produktu:

  • Exotické prostredie: Ostrov Sulani je plný nádherných pláží, tropických rastlín a fascinujúcej kultúry, ktorá vás vtiahne do svojho sveta.
  • Nové aktivity: Vyskúšajte si surfovanie, plávanie s delfínmi alebo sa zapojte do miestnych festivalov a osláv.
  • Stavba a dizajn: Vytvorte si vlastný domov priamo na pláži, využívajte nové stavebné prvky a dekorácie inšpirované tropickým štýlom.
  • Životný štýl: Zmeňte životný štýl svojich Simsov a prispôsobte ich každodenné aktivity tak, aby sa prispôsobili ostrovnému životu.
  • Nové postavy a interakcie: Zoznámte sa s novými obyvateľmi ostrova a objavte ich jedinečné príbehy a tradície.

Na ostrove Sulani sa môžete tešiť na relaxáciu a dobrodružstvo. Vytvorte si svoj vlastný raj, kde si vaši Simovia môžu užívať slnečné dni na pláži, večerné grilovačky a romantické prechádzky pri západe slnka. Nové aktivity, ako je potápanie a lovenie rýb, vám umožnia preskúmať podmorský svet a objaviť skryté poklady.

Hra ponúka aj nové možnosti prispôsobenia. Vytvorte si domov, ktorý odráža váš osobný štýl a využívajte nové stavebné prvky, ktoré sú inšpirované tropickým prostredím. Od otvorených terás po plážové domy, vaša kreativita nebude mať hranice.

Súčasťou rozšírenia sú aj nové postavy a interakcie, ktoré obohatia váš herný zážitok. Zoznámte sa s miestnymi obyvateľmi, ktorí majú svoje vlastné príbehy a tradície, a zapojte sa do ich života. Môžete sa zúčastniť miestnych festivalov, kde sa oslavujú kultúrne zvyky a tradície ostrova.

The Sims 4: Život na ostrove je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov série, ktorí túžia po nových zážitkoch a dobrodružstvách. Vytvorte si svoj vlastný ostrovný raj a užívajte si nekonečné možnosti, ktoré táto hra ponúka. Nezmeškajte príležitosť zažiť letné dobrodružstvo vo svete Sims!