Max Payne 3 [Steam]

29,99 

Zdieľať:

Max Payne 3 na Steam vás zavedie do temného sveta bývalého policajta, ktorý sa snaží uniknúť svojej minulosti. V tejto akčnej hre od Rockstar Games zažijete intenzívne prestrelky, realistické prostredie Sao Paula a ikonický „bullet time“ efekt. Prepracovaný príbeh a moderná grafika robia z Max Payne 3 ideálnu voľbu pre fanúšikov akčných hier. Pripravte sa na adrenalínové dobrodružstvo plné emocionálnych zvratov!

Kód: 398551 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Max Payne 3 [Steam]

Vstúpte do temného a napínavého sveta bývalého policajta Maxa Paynea, ktorý sa snaží uniknúť svojej minulosti a nájsť nový zmysel života. Max Payne 3, vydaný renomovaným vydavateľom Rockstar Games, je akčná hra, ktorá vás zavedie do srdca Brazílie, kde sa Max ocitá v nebezpečnej situácii, keď sa stáva osobným strážcom bohatého realitného magnáta, Rodriga Branca.

Hlavné vlastnosti produktu:

  • Žáner: Akčná hra, tretia osoba
  • Platforma: ESD PC (Steam)
  • Vydavateľ: Rockstar Games
  • EAN: STE-0000720

Max Payne 3 sa od svojich predchodcov odlišuje nielen svojou atmosférou, ale aj prepracovaným herným mechanizmom. Hráči sa môžu tešiť na intenzívne prestrelky, ktoré sú známe svojou dynamikou a realistickým spracovaním. Hra ponúka širokú škálu zbraní a možností, ako sa vysporiadať s nepriateľmi, pričom nechýba ani ikonický „bullet time“ efekt, ktorý umožňuje spomaliť čas a precízne mieriť na protivníkov.

Príbeh Maxa Paynea je plný zvratov a emocionálnych momentov. Po presťahovaní do Sao Paula sa Max snaží ochrániť rodinu Branca pred nebezpečenstvom, ktoré ich ohrozuje. Avšak, čím hlbšie sa zapletá do ich života, tým viac sa dostáva do konfliktu s miestnymi gangmi a korupciou. Hráči budú musieť čeliť nielen vonkajším hrozbám, ale aj Maxovým vnútorným démonom, ktoré ho prenasledujú.

Prečo si vybrať Max Payne 3?

  • Prepracovaný príbeh: Hra ponúka hlboký a emocionálny naratív, ktorý vás vtiahne do deja.
  • Vizuálna stránka: Moderná grafika a realistické prostredie Sao Paula vytvárajú pôsobivý herný zážitok.
  • Herné mechaniky: Intuitívne ovládanie a rôznorodé herné prvky zaručujú zábavu a výzvu.
  • Multiplayer mód: Okrem singleplayer kampane si môžete užiť aj online súboje s hráčmi z celého sveta.

Max Payne 3 je ideálnou voľbou pre fanúšikov akčných hier, ktorí hľadajú napínavý príbeh a adrenalínové prestrelky. Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok, ktorý vás nielen zabaví, ale aj prinúti zamyslieť sa nad temnými stránkami ľudskej psychológie. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto epického dobrodružstva!