Sid Meier’s Civilization 6 [Steam]

17,99 

Zdieľať:

Sid Meier’s Civilization 6 je ťahová stratégia, ktorá vás vtiahne do sveta budovania impéria a strategického plánovania. Vydaná spoločnosťou 2K Games, táto hra ponúka inovatívny systém otvorených miest, bohatý multiplayer a nádhernú grafiku. S viac ako 33 miliónmi predaných kusov sa stala jednou z najobľúbenejších hier na platforme Steam. Staňte sa legendárnym vodcom a prežite stáročia v Civilization 6!

Kód: 398607 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Sid Meier’s Civilization 6 [Steam]

Hra Sid Meier’s Civilization 6 je najnovším prírastkom do legendárnej série ťahových stratégií, ktorá si získala srdcia miliónov hráčov po celom svete. S viac ako 33 miliónmi predaných kusov a úspechom predchádzajúcej časti, Civilization 5, sa táto hra stala jednou z najobľúbenejších v hernej komunite. Vydaná spoločnosťou 2K Games, Civilization 6 ponúka jedinečný zážitok, ktorý kombinuje strategické plánovanie, diplomaciu a vojenské taktiky.

Hlavné vlastnosti a parametre:

  • Žáner: ťahová stratégia
  • Platforma: PC Digital
  • Vydavateľ: 2K Games
  • EAN: STE-0003212

Strategické plánovanie a budovanie impéria

V Civilization 6 sa hráči stávajú vodcami národov, ktorých cieľom je vybudovať mocné impérium, ktoré prežije stáročia. Hráči si môžu vybrať z rôznych civilizácií, pričom každá z nich disponuje jedinečnými schopnosťami, jednotkami a budovami. Taktické rozhodovanie a strategické plánovanie sú kľúčové pre úspech, pretože hráči musia spravovať zdroje, rozvíjať technológie a budovať mestá.

Inovatívny systém otvorených miest

Jednou z najvýraznejších noviniek v Civilization 6 je systém „otvorených miest“, ktorý umožňuje hráčom umiestniť budovy a jednotky na mapu s väčšou slobodou. Tento prístup zvyšuje hrateľnosť a umožňuje vytvárať unikátne mestské rozloženia. Hráči sa môžu zapojiť do diplomacie, obchodovania a vojenských konfliktov s inými civilizáciami, čo pridáva na dynamike hry.

Multiplayer a expanzie

Hra ponúka bohatý multiplayerový režim, kde sa môžete postaviť proti priateľom alebo hráčom z celého sveta. Okrem toho sú k dispozícii rôzne expanzie a DLC, ktoré obohacujú herný zážitok o nové civilizácie, technológie a herné mechaniky, čím sa zvyšuje variabilita a zábava.

Grafika a atmosféra

Civilization 6 je známa svojou nádhernou grafikou a detailným spracovaním, ktoré vytvárajú pohlcujúci herný svet. Hráči sa môžu tešiť na realistické zobrazenie krajiny, kultúry a histórie, čo pridáva na autentickosti a hĺbke herného zážitku.

Ak hľadáte hru, ktorá kombinuje strategické myslenie, historické poznatky a zábavu, Sid Meier’s Civilization 6 je ideálnou voľbou. Pripravte sa na výzvy, ktoré vás čakajú na ceste k vybudovaniu vášho vlastného impéria a staňte sa legendárnym vodcom, ktorého meno prežije veky!