Battlefield 4 [Origin]

17,99 

Zdieľať:

Battlefield 4 [Origin] je revolučná akčná hra od Electronic Arts, ktorá ponúka realistickú grafiku a dynamický gameplay. Bojujte v intenzívnych multiplayerových bitkách s až 64 hráčmi a zažite jedinečné herné módy. Vďaka pokročilému Frostbite 3 engine a možnosti zničenia prostredia sa ponoríte do akcie ako nikdy predtým. Prispôsobte si postavy a vozidlá a pripravte sa na nezabudnuteľné vojenské dobrodružstvo!

Kód: 398627 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Battlefield 4 [Origin]

Battlefield 4 je revolučný akčný titul, ktorý posúva hranice herného zážitku na novú úroveň. Vydaný spoločnosťou Electronic Arts, táto hra je určená pre platformu ESD PC a ponúka hráčom jedinečnú kombináciu realistickej grafiky, dynamického gameplay a intenzívnych multiplayerových zážitkov.

Kľúčové vlastnosti:

  • Herný engine Frostbite 3: Tento pokročilý engine zabezpečuje neuveriteľne realistické prostredie a fyziku, čo zvyšuje ponorenie do hry.
  • Intenzívne multiplayerové bitky: Hráči môžu bojovať v masívnych bitkách s až 64 hráčmi, pričom každý zápas je jedinečný a plný akcie.
  • Destrukcia prostredia: V Battlefield 4 môžete zničiť budovy a prekážky, čo pridáva na strategickej hĺbke a dynamike hry.
  • Rôznorodé herné módy: Od klasických režimov ako Conquest a Rush po nové a inovatívne módy, ktoré udržia vašu pozornosť.
  • Prispôsobenie postavy a vozidiel: Hráči môžu prispôsobiť svoje postavy a vozidlá, čo im umožňuje vytvoriť si vlastný herný štýl.

Battlefield 4 sa vyznačuje svojou schopnosťou zmazať hranice medzi hrou a realitou. Hráči sa ocitnú v dramatických situáciách, kde každý rozhodujúci moment môže zmeniť priebeh bitky. Vďaka realistickej grafike a zvukovým efektom sa budete cítiť ako súčasť vojenského konfliktu, kde adrenalín a napätie sú na dennom poriadku.

Príbeh a prostredie:

Hra sa odohráva v rôznych lokalitách po celom svete, pričom každý scenár ponúka unikátne výzvy a strategické možnosti. Od mestských bojísk po otvorené krajiny, Battlefield 4 vás zavedie do rôznych vojenských konfliktov, kde budete musieť využiť svoje zručnosti a tímovú spoluprácu na dosiahnutie víťazstva.

Prečo si vybrať Battlefield 4?

Battlefield 4 nie je len obyčajná strieľačka; je to komplexný herný zážitok, ktorý kombinuje akciu, stratégiu a tímovú spoluprácu. S neustálymi aktualizáciami a rozšíreniami sa hra neustále vyvíja, čo zaručuje, že hráči budú mať vždy čo objavovať.

Ak hľadáte hru, ktorá vám poskytne hodiny zábavy a vzrušenia, Battlefield 4 je tou správnou voľbou. Pripravte sa na nezabudnuteľné vojenské dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do akcie a udrží vás v napätí až do posledného výstrelu.