Microsoft Xbox Game Pass Ultimate členstvo 1 mesiac

14,99 

Zdieľať:

Objavte nekonečné herné možnosti s Microsoft Xbox Game Pass Ultimate členstvom na 1 mesiac. Získajte prístup k viac ako 100 hrám vrátane najnovších titulov a obľúbených klasík na konzole, PC a mobilných zariadeniach. Užite si výhody Xbox Live Gold, online hranie s priateľmi a exkluzívne zľavy. Ideálne pre všetkých hráčov, ktorí chcú maximálne využiť svoj herný čas bez nutnosti kupovania hier. Nezmeškajte túto príležitosť a zažite herný svet naplno!

Kód: 398671 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Microsoft Xbox Game Pass Ultimate členstvo 1 mesiac

Zažite nekonečné herné dobrodružstvo s Microsoft Xbox Game Pass Ultimate! Toto členstvo na jeden mesiac je ideálnym riešením pre všetkých nadšencov hier, ktorí chcú mať prístup k širokej škále titulov bez nutnosti ich individuálneho nákupu.

Kľúčové parametre a vlastnosti produktu:

  • Vydavateľ: Microsoft
  • Platforma: ESD CD-Key
  • EAN: 889842500684

Čo získate s Xbox Game Pass Ultimate?

Toto členstvo kombinuje všetky výhody Xbox Live Gold s prístupom k viac ako 100 vysokokvalitným hrám, ktoré sú dostupné pre konzolu, PC a mobilné zariadenia s Androidom. To znamená, že si môžete vychutnať svoje obľúbené hry kedykoľvek a kdekoľvek.

Hlavné výhody:

  • Prístup k viac ako 100 hrám vrátane najnovších titulov a obľúbených klasík.
  • Možnosť hrať na rôznych platformách – konzole, PC a mobilných zariadeniach.
  • Prístup k EA Play bez dodatočných nákladov, čo znamená ďalšie skvelé hry a obsah.
  • Možnosť online hrania s priateľmi a komunitou prostredníctvom Xbox Live Gold.
  • Pravidelné aktualizácie a pridávanie nových hier do knižnice.

Pre koho je toto členstvo určené?

Xbox Game Pass Ultimate je ideálny pre hráčov, ktorí chcú mať prístup k širokej škále hier bez nutnosti ich kupovania. Či už ste príležitostný hráč alebo vášnivý gamer, toto členstvo vám poskytne všetko, čo potrebujete na to, aby ste si užili herný zážitok naplno.

Prečo si vybrať Xbox Game Pass Ultimate?

S Xbox Game Pass Ultimate získate nielen prístup k obrovskému množstvu hier, ale aj k exkluzívnym zľavám a ponukám pre členov. Navyše, s možnosťou hrania na viacerých platformách si môžete užiť svoje obľúbené tituly bez obmedzení.

Nezmeškajte príležitosť a zažite herný svet ako nikdy predtým s Microsoft Xbox Game Pass Ultimate! S týmto členstvom sa vaše herné možnosti rozšíria na maximum a vy si užijete hodiny zábavy a vzrušenia. Pripravte sa na objavovanie nových svetov, prekonávanie výziev a zdieľanie zážitkov s priateľmi. S Xbox Game Pass Ultimate sa herný zážitok stáva nekonečným dobrodružstvom, ktoré čaká len na vás!