Car Mechanic Simulator PS4

23,99 

Zdieľať:

Objavte svet automobilového mechanika s Car Mechanic Simulator pre PS4. Oprava a údržba až 48 rôznych modelov áut, realistická fotorealistická grafika a široká škála nástrojov a dielov vás vtiahnu do akcie. Vylepšujte svoju garáž a staňte sa majstrom svojho remesla. Hra je prístupná pre všetkých hráčov a ponúka jedinečný zážitok z opravy áut. Pripravte sa na hodiny zábavy a výziev!

Kód: 399329 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Car Mechanic Simulator PS4

Zažite vzrušujúci svet automobilového mechanika s hrou Car Mechanic Simulator pre PS4. Táto hra je ideálna pre všetkých nadšencov áut, ktorí túžia po realistickej simulácii opravy a údržby vozidiel. S množstvom funkcií a detailov, ktoré vás vtiahnu do akcie, sa pripravte na nezabudnuteľný zážitok.

Kľúčové parametre a vlastnosti produktu:

  • Počet automobilov: Až 48 rôznych modelov, ktoré môžete opravovať a vylepšovať.
  • Nástroje a diely: Obrovské množstvo nástrojov a náhradných dielov, ktoré vám umožnia vykonávať rôzne opravy a úpravy.
  • Grafika: Najmodernejšia fotorealistická grafika, ktorá zaručuje úžasný vizuálny zážitok.
  • Detailnosť: Neuveriteľná pozornosť k detailom, ktorá zvyšuje realizmus a ponor do hry.
  • Vylepšenie garáže: Možnosť vylepšovať a prispôsobovať svoju dielňu, čo pridáva ďalší rozmer k hernému zážitku.

Majster svojho remesla

V Car Mechanic Simulator sa stanete majstrom svojho remesla. Hra vám umožní nielen opravovať autá, ale aj sa naučiť o ich fungovaní a technológii. Každé vozidlo má svoje špecifiká, a preto si budete musieť osvojiť rôzne techniky a prístupy k opravám. Od jednoduchých údržbových prác až po komplexné opravy motorov, táto hra ponúka široké spektrum úloh, ktoré vás udržia v napätí.

Vylepšovanie a prispôsobenie

Jednou z najzaujímavejších funkcií je možnosť vylepšovať vašu garáž. Môžete investovať do nových nástrojov, zariadení a technológie, čo vám umožní rozšíriť vaše schopnosti a získať prístup k novým automobilom a opravám. Týmto spôsobom sa vaša dielňa stane miestom, kde sa rodia skutočné automobilové zázraky.

Prístupnosť a zábava

Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre hráčov všetkých úrovní. Či už ste skúsený hráč alebo nováčik, intuitívne ovládanie a podrobné návody vám pomôžu rýchlo sa zorientovať. Okrem toho, realistické fyzikálne modely a dynamické prostredie zaručujú, že každá oprava bude jedinečná a zábavná.

Vstúpte do sveta automobilového mechanika a zažite vzrušenie z opravy áut ako nikdy predtým. Car Mechanic Simulator PS4 je hrou, ktorá vás nielen zabaví, ale aj naučí niečo nové o automobiloch a ich údržbe. Pripravte sa na hodiny zábavy a výziev, ktoré vás posunú na vrchol mechanickej dokonalosti!