Far Cry 5 & Far Cry 4 (Double Pack) PS4

25,99 

Zdieľať:

Objavte Far Cry 5 a Far Cry 4 v jednom dvojitom balíku pre PS4! Preskúmajte otvorené svety plné akcie, napätia a fascinujúcich príbehov. V Far Cry 4 sa postavte tyranovi v Kyrate, zatiaľ čo v Far Cry 5 bojujete proti nebezpečnej sekte v Hope County. Ideálne pre fanúšikov akčných hier, ktorí hľadajú nezabudnuteľné dobrodružstvo!

Kód: 399820 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Far Cry 5 & Far Cry 4 (Double Pack) PS4

Objavte fascinujúci svet hier Far Cry 5 a Far Cry 4 v jednom balení pre konzolu PS4. Tento dvojitý balík ponúka hráčom jedinečnú príležitosť preskúmať dva rozmanité a otvorené svety, ktoré sú známe svojou hrateľnosťou, príbehom a vizuálnym spracovaním.

Far Cry 4: Dobrodružstvo v Kyrate

Far Cry 4 vás zavedie do malebného, ale nebezpečného prostredia Kyratu, krajiny ukrytej pod majestátnymi Himalájami. Hráte za Ajaya Ghale, ktorý sa vracia do svojej domoviny, aby splnil posledné prianie svojej matky. Avšak Kyrat je roztrhnutý vojnou a tyraniou, a vy sa musíte postaviť proti despotickému vládcu Pagan Minovi.

Kľúčové vlastnosti Far Cry 4:

  • Otvorený svet: Preskúmajte rozsiahly a detailne prepracovaný svet, ktorý ponúka množstvo aktivít a misií.
  • Kooperatívna hrateľnosť: Užite si hru s priateľmi v režime drop-in/drop-out, kde môžete spoločne plniť úlohy a objavovať svet.
  • Rôznorodé zbrane a vozidlá: Využite široký arzenál zbraní a rôzne vozidlá na prekonanie prekážok a nepriateľov.
  • Príbeh a postavy: Započnite epickú cestu s nezabudnuteľnými postavami a emocionálnym príbehom.

Far Cry 5: Boj proti kultu v Hope County

Far Cry 5 vás prenesie do fiktívneho mesta Hope County v Montane, USA, kde sa stretávate s nebezpečnou kultou, ktorá sa snaží ovládnuť región. Ako šerif, ktorý sa snaží zastaviť túto hrozbu, sa musíte spojiť s miestnymi obyvateľmi a vytvoriť odboj proti kultu.

Kľúčové vlastnosti Far Cry 5:

  • Moderné prostredie: Preskúmajte otvorený svet inšpirovaný americkým vidiekom, plný rôznych aktivít a tajomstiev.
  • Vlastný prístup: Hráči majú slobodu rozhodovať o tom, ako sa postavia k misiám a aké stratégie zvolia.
  • Kooperatívny režim: Hrajte s priateľmi a spoločne sa postavte proti kultu a jeho vodcovi.
  • Prispôsobenie postavy: Upravte si svojho hrdinu a vyberte si z rôznych zbraní a vybavenia.

Tento dvojitý balík je ideálny pre fanúšikov akčných hier, ktorí hľadajú hlboký príbeh, vzrušujúcu hrateľnosť a nádherné prostredie. Nezmeškajte príležitosť zažiť tieto dve úžasné hry v jednom balení a ponorte sa do sveta Far Cry! S bohatými príbehmi, rozmanitými postavami a dynamickým herným prostredím, tento balík je skutočným pokladom pre každého hráča. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do akcie a napätia, aké ste ešte nezažili!