WWE 2K20 XBOX ONE

23,99 

Zdieľať:

WWE 2K20 XBOX ONE je ultimátna wrestlingová hra, ktorá vás prenesie do arény s hviezdami ako Becky Lynch a Roman Reigns. Vytvorte si vlastných zápasníkov, zažite autentické zápasy a užite si realistické grafické spracovanie. S množstvom herných režimov a prispôsobiteľnými možnosťami je táto hra ideálna pre fanúšikov wrestlingu. Vstúpte do ringu a staňte sa šampiónom WWE!

Kód: 400383 Kategória: Vydavateľ:

O hre

WWE 2K20 XBOX ONE – Vstúpte do sveta profesionálneho wrestlingu!

WWE 2K20 na platforme XBOX ONE je najnovším prírastkom do populárnej série hier, ktorá vás prenesie priamo do arény profesionálneho wrestlingu. Na obale hry sa nachádzajú hviezdy súťaže RAW, Becky Lynch a Roman Reigns, čo naznačuje, že sa môžete tešiť na autentický zážitok z boja s najväčšími menami v tomto športe.

Kľúčové parametre a vlastnosti produktu:

  • Vydavateľ: 2K Games
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 5026555361262

WWE 2K20 ponúka obrovský výber profesionálnych zápasníkov, vrátane súčasných hviezd a legendárnych postáv z histórie WWE a NXT. Hráči môžu vytvárať vlastných zápasníkov s množstvom prispôsobiteľných možností, čo zaručuje, že každý zápas bude jedinečný a nezabudnuteľný.

Hlavné funkcie hry:

  • Autentické hranie: Precíťte atmosféru skutočných zápasov s realistickými animáciami a pohybmi.
  • Rôzne druhy zápasov: Od tradičných zápasov až po špeciálne zápasy, ako sú Hell in a Cell alebo Royal Rumble.
  • Vytváranie postáv: Umožňuje hráčom prispôsobiť si vzhľad, pohyby a schopnosti svojich zápasníkov.
  • Vylepšené grafické spracovanie: Hra ponúka realistické prostredie a postavy, ktoré vás vtiahnu do akcie.

Hra sa zameriava na zlepšenie herného zážitku a ponúka množstvo nových funkcií, ktoré potešia fanúšikov wrestlingu. S množstvom herných režimov, vrátane kariérneho módu, si môžete vytvoriť vlastnú cestu k sláve a stať sa šampiónom WWE.

Prečo si vybrať WWE 2K20?

WWE 2K20 je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov wrestlingu, ktorí hľadajú zábavu a vzrušenie. Pripravte sa na akčné zápasy, strategické plánovanie a nezabudnuteľné momenty, ktoré vám táto hra prinesie. Vstúpte do ringu a ukážte, že ste pripravení na výzvu!

Nezáleží na tom, či ste nováčik alebo skúsený hráč, WWE 2K20 ponúka niečo pre každého. S priateľmi si môžete užiť multiplayerové zápasy alebo sa pustiť do vzrušujúcej kariéry, kde sa stanete hviezdou WWE. Vstúpte do sveta, kde sa sny stávajú skutočnosťou a ukážte, že máte na to, aby ste sa stali legendou!