Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure PS4

20,99 

Zdieľať:

Objavte Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure na PS4, 3D plošinovku, kde sa pripojíte k obľúbenej šabľozubej veveričke Scratovi na jeho dobrodružstve za získaním legendárneho orieška. Prebádajte rozmanité prostredia, prekonávajte prekážky a stretávajte sa s prehistorickými stvoreniami. S nádhernou grafikou a zábavnými výzvami je táto hra ideálna pre fanúšikov série Ľadová doba. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo plné humoru a akcie!

Kód: 401501 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure PS4

Vstúpte do úžasného sveta doby ľadovej s hrou Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure na platforme PS4! Tento titul ponúka hráčom jedinečnú príležitosť zažiť nové dobrodružstvo s obľúbenou šabľozubou veveričkou Scratom. Hra je navrhnutá ako 3D plošinovka, ktorá vás vtiahne do zábavného a komického prostredia, kde sa budete snažiť získať späť Scratov milovaný oriešok.

Kľúčové vlastnosti:

  • Žáner: 3D plošinovka
  • Platforma: PS4
  • Vydavateľ: Outright Games
  • EAN: 5060528030991

V tejto hre sa Scrat ocitá v starovekom Scratazonskom chráme, kde je jeho oriešok uväznený. Aby ho získal späť, musí nájsť legendárne kryštálové orechy. Počas svojho dobrodružstva sa stretnete s rôznymi prehistorickými stvoreniami, ktoré vám budú brániť v ceste. Hráči budú musieť prežiť množstvo komických kalamít a prekonávať prekážky, ktoré im stoja v ceste.

Hra ponúka:

  • Rôzne úrovne a prostredia: Prebádajte rozmanité lokácie, od zasnežených hôr po tajomné jaskyne.
  • Interaktívne prvky: Lezte, kopte a skáčte, aby ste sa dostali cez prekážky a objavili skryté poklady.
  • Zábavné výzvy: Každá úroveň je plná zábavných úloh a hádaniek, ktoré otestujú vaše zručnosti a logické myslenie.

Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure je ideálnou voľbou pre fanúšikov série Ľadová doba, ako aj pre nových hráčov, ktorí hľadajú zábavnú a pútavú hru. S nádhernou grafikou a vtipným príbehom sa táto hra stane obľúbenou súčasťou vašej hernej knižnice.

Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo so Scratom, kde sa humor a akcia snúbia do jedného skvelého herného zážitku. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto fantastického sveta a pomôžte Scratovi získať jeho oriešok späť!