Super Monkey Ball: Banana Blitz HD PS4

18,99 

Zdieľať:

Objavte Super Monkey Ball: Banana Blitz HD na PS4 a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo v nádhernej HD kvalite! Pomôžte opiciam získať späť ich banány v viac ako 100 zábavných úrovniach plných prekážok a výziev. Tento ikonický titul od SEGA ponúka intuitívne ovládanie, multiplayerový režim a vylepšenú grafiku, ktorá oživí každú úroveň. Pripravte sa na hodiny zábavy a smiechu s Super Monkey Ball: Banana Blitz HD!

Kód: 401532 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD PS4

Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo s Super Monkey Ball: Banana Blitz HD na platforme PS4! Tento ikonický titul, ktorý si získal srdcia hráčov po celom svete, sa vracia v nádhernej HD kvalite, aby ponúkol ešte intenzívnejší zážitok.

Kľúčové vlastnosti:

  • Vydavateľ: SEGA
  • Platforma: PS4
  • EAN: 5055277035397

Vstúpte do fantastického sveta Monkey Ball, kde sa stretnete s množstvom zábavných a náročných úrovní. Vašou úlohou je pomôcť opiciam, ktoré sú uzavreté v guľových obaloch, získať späť ich banány, ktoré ukradol zlý mimozemský pirát, kapitán Crabuchin. Tento titul ponúka kombináciu platformových výziev a puzzle prvkov, ktoré vás udržia v napätí a zábave.

Čo môžete očakávať:

  • Vylepšená grafika: HD remaster prináša živé farby a detailné prostredie, ktoré oživí každú úroveň.
  • Rôznorodé úrovne: Pretekajte cez viac ako 100 rôznych úrovní, ktoré sú plné prekážok, skokov a zábavných výziev.
  • Multiplayerový režim: Hrajte s priateľmi v zábavných minihrách a súťažiach, ktoré sú ideálne na večerné hranie.
  • Jednoduché ovládanie: Intuitívne ovládanie umožňuje hráčom všetkých vekových kategórií rýchlo sa zorientovať a užiť si hru.

Prečo si vybrať Super Monkey Ball: Banana Blitz HD?

Tento titul je ideálny pre tých, ktorí hľadajú zábavný a návykový herný zážitok. S jeho kombináciou akcie, stratégie a zábavy je Super Monkey Ball: Banana Blitz HD perfektnou voľbou pre rodiny, priateľov a všetkých fanúšikov hernej série.

Nezabudnite sa pripraviť na množstvo smiechu a vzrušenia, keď sa pokúsite prekonať svoje vlastné rekordy a získať všetky banány! S Super Monkey Ball: Banana Blitz HD sa každý hráč stane súčasťou nezabudnuteľného dobrodružstva, ktoré ponúka hodiny zábavy a výziev.

Zažite kúzlo tejto klasiky v novom šate a ponorte sa do sveta, kde je každé kolo plné prekvapení a zábavy. Super Monkey Ball: Banana Blitz HD je hrou, ktorú si nesmiete nechať ujsť!