Assassin’s Creed (The Ezio Collection) PS4

17,99 

Zdieľať:


Assassin’s Creed (The Ezio Collection) PS4 ponúka epické dobrodružstvo s legendárnym vrahom Ezio Auditore. Táto kolekcia zahŕňa tri ikonické tituly: Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed Brotherhood a Assassin’s Creed Revelations, všetky s vylepšenou grafikou pre PS4. Preskúmajte historické mestá, zažite fascinujúci príbeh a využite nové herné mechaniky. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť stať sa súčasťou renesančného sveta a objavte tajomstvá, ktoré formovali históriu.

Kód: 402659 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assassin’s Creed (The Ezio Collection) PS4

Zažite epickú cestu v koži legendárneho vraha Ezio Auditore de Firenze s hrou Assassin’s Creed The Ezio Collection pre PlayStation 4. Táto kolekcia obsahuje tri ikonické tituly: Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed Brotherhood a Assassin’s Creed Revelations, ktoré sú známe svojou fascinujúcou históriou, bohatým príbehom a vynikajúcou hrateľnosťou. Všetky hry boli vylepšené s ohľadom na grafiku, aby poskytli hráčom ešte intenzívnejší zážitok.

Kľúčové vlastnosti:

  • Vylepšená grafika: Všetky tri tituly sú optimalizované pre PS4, čo znamená, že si užijete nádherné vizuálne efekty a detailné prostredia, ktoré vás vtiahnu do atmosféry renesancie.
  • Hlavný hrdina: Prežite život Ezio Auditore, od jeho mladosti až po jeho transformáciu na majstra Assassina, pričom sa stretnete s jeho priateľmi a nepriateľmi.
  • Rozsiahly herný svet: Preskúmajte historické mestá ako Florencia, Rím a Konštantínopol, pričom sa stretnete s významnými historickými postavami, ako sú Leonardo da Vinci a Rodrigo Borgia.
  • Vylepšené herné mechaniky: Využite nové schopnosti a techniky, ktoré vám umožnia efektívnejšie plniť misie a eliminovať nepriateľov, čím sa zvyšuje dynamika a zábava z hrania.
  • Bonusový obsah: Kolekcia obsahuje aj všetky DLC a bonusové misie, ktoré obohatia váš herný zážitok a poskytnú vám ešte viac obsahu na preskúmanie.

Príbeh a atmosféra

Hra vás zavedie do doby renesancie, kde sa budete musieť postaviť proti mocným nepriateľom a odhaliť tajomstvá, ktoré ovplyvnili osudy mnohých. Príbeh Ezio Auditore je plný zvratov, emocionálnych momentov a historických udalostí, ktoré vás vtiahnu do deja. Každá hra v kolekcii ponúka unikátne misie a výzvy, ktoré testujú vaše schopnosti a strategické myslenie. Atmosféra renesancie je zachytená v detailoch architektúry, kultúre a umení, čo robí z každého preskúmaného miesta jedinečný zážitok.

Prečo si vybrať Assassin’s Creed The Ezio Collection?

Tento balík je ideálny pre nových hráčov, ktorí sa chcú zoznámiť s jednou z najobľúbenejších sérií v hernom svete, ako aj pre fanúšikov, ktorí si chcú zopakovať nezabudnuteľné dobrodružstvá Ezia. Vďaka vylepšenej grafike a optimalizovanej hrateľnosti si užijete každú minútu strávenú v tomto fascinujúcom svete.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou legendy a prežiť nezabudnuteľné dobrodružstvo s Assassin’s Creed The Ezio Collection na PS4. Pripravte sa na akciu, napätie a historické objavy, ktoré vás zavedú do srdca renesančného Talianska a za jeho hranice. Vstúpte do sveta, kde sa história stretáva s akciou a tajomstvom, a objavte, prečo je Ezio jedným z najobľúbenejších hrdinov v hernej kultúre.