Destroy all Humans! XBOX ONE

23,99 

Zdieľať:

Objavte zábavný svet Destroy all Humans! na XBOX ONE, kde sa stanete mimozemským agentom Crypto a pokúsite sa ovládnuť Zem. Tento akčný remak klasického titulu z 2005 ponúka otvorený svet, vtipný príbeh a pokročilé technológie, ktoré vám umožnia zničiť všetko, čo vám stojí v ceste. S modernizovanou grafikou a množstvom akčných misií je Destroy all Humans! ideálnou voľbou pre fanúšikov originálnych hier. Pripravte sa na zábavnú inváziu a ukážte ľudstvu, kto je tu pánom!

Kód: 403333 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Destroy all Humans! XBOX ONE

Vstúpte do sveta, kde sa mimozemšťania rozhodli prevziať kontrolu nad našou planétou! Destroy all Humans! je akčná hra, ktorá vás zavedie do zábavného a chaotického prostredia, kde sa stanete Crypto, mimozemským agentom s jedným cieľom: ovládnuť Zem a získať DNA svojich predkov.

Kľúčové parametre a vlastnosti produktu:

  • Vydavateľ: THQ Nordic
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 9120080074744

Hra je remakom klasického titulu z 2005, ktorý sa dočkal modernizácie a vylepšení, pričom si zachoval svoj pôvodný humor a šarm. Destroy all Humans! ponúka hráčom možnosť prežiť inváziu Zeme z pohľadu mimozemšťana, čo je unikátne a zábavné.

Hlavné rysy hry:

  • Otvorený svet: Preskúmajte rôzne lokality, od malebných vidieckych oblastí po rušné mestá, a využite svoje schopnosti na ovládanie prostredia.
  • Vtipný príbeh: Hra je plná satirických momentov a vtipných dialógov, ktoré vás pobavia a udržia v napätí.
  • Pokročilé technológie: Využívajte rôzne zbrane a technológie, ako je telekinéza, aby ste zničili všetko, čo vám stojí v ceste.
  • Vylepšená grafika: Modernizovaná vizuálna stránka hry ponúka nádherné prostredia a realistické postavy, ktoré ožívajú na obrazovke.

Hráči sa môžu tešiť na množstvo misií, ktoré sú plné akcie a zábavy. Každá misia je navrhnutá tak, aby poskytla jedinečný zážitok, či už ide o infiltráciu vojenských základní alebo zničenie celých miest. Destroy all Humans! ponúka aj možnosť vylepšovania vašich schopností a zbraní, čo pridáva na hrateľnosti a strategickej hĺbke.

Nezabudnite, že humor a satira sú srdcom tejto hry. Hráči sa môžu tešiť na množstvo vtipných situácií a absurdných momentov, ktoré robia z Destroy all Humans! nezabudnuteľný zážitok. Vstúpte do kože Crypto a zažite, aké to je byť mimozemským agentom, ktorý sa snaží ovládnuť Zem a zničiť všetko, čo mu stojí v ceste.

Pripravte sa na zábavnú inváziu a ukážte ľudstvu, kto je tu naozaj pánom! Destroy all Humans! na XBOX ONE je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov akčných hier a tých, ktorí hľadajú niečo originálne a zábavné. Ovládnite Zem a staňte sa najobávanejším mimozemšťanom vo vesmíre!