Destroy all Humans! PS4

20,99 

Zdieľať:

Objavte zábavný svet Destroy all Humans! na PS4, remake klasickej akčnej adventúry z roku 2005. Hrajte ako mimozemský agent Crypto-137 a ovládnite Zem pomocou pokročilých technológií a humoru. Preskúmajte otvorený svet, využívajte telekinézu a užite si satirické dialógy. Ideálna hra pre fanúšikov akcie a nostalgie!

Kód: 403331 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Destroy all Humans! PS4

Vstúpte do zábavného a chaotického sveta s hrou Destroy all Humans! pre konzolu PS4, ktorá je remakeom klasickej akčnej adventúry z roku 2005. V tejto hre sa zhostíte úlohy mimozemského agenta Crypto-137, ktorého cieľom je ovládnuť našu planétu a získať DNA ľudí. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo plné akcie, humoru a satiry!

Kľúčové parametre a vlastnosti produktu:

  • Vydavateľ: THQ Nordic
  • Platforma: PS4
  • EAN: 9120080074683

Popis produktu:

Hra Destroy all Humans! ponúka jedinečný mix akcie a humoru, ktorý vás zaručene pobaví. Ako Crypto-137 sa musíte vysporiadať s armádou, ktorá sa snaží zastaviť vašu inváziu. Využívajte pokročilé technológie a mocné schopnosti, aby ste prežili na Zemi a splnili svoje misie.

Hlavné rysy hry:

  • Otvorený svet: Preskúmajte rôzne lokality, od malebných dediniek po rušné mestá, a využite svoje schopnosti na interakciu s prostredím.
  • Pokročilé technológie: Využívajte rôzne zbrane a schopnosti, ako je telekinéza, na manipuláciu s objektmi a nepriateľmi.
  • Humor a satira: Hra je plná vtipných dialógov a situácií, ktoré parodujú kultúru 50. rokov a stereotypy o mimozemšťanoch.
  • Vizuálne vylepšenia: Remake ponúka modernizovanú grafiku a vylepšené animácie, ktoré oživujú klasický zážitok.

Hra je ideálna pre všetkých fanúšikov akčných hier a tých, ktorí si chcú užiť zábavný a nezvyčajný príbeh. Destroy all Humans! je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu akcie, humoru a nostalgie. Pripravte sa na zábavnú jazdu, kde sa stanete hrdinom (alebo anti-hrdinom) v boji proti ľudskej rase.

S množstvom misií, vylepšení a zábavných momentov vás táto hra určite udrží na okraji sedadla. Nezabudnite, že prvou obeťou vojny je vždy pravda… a možno aj Bessie, krava! Zažite inváziu mimozemšťanov na vlastnej koži a pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo s Destroy all Humans! na PS4!