Assassin’s Creed (The Rebel Collection) NSW

28,99 

Zdieľať:

Objavte **Assassin’s Creed: The Rebel Collection** na Nintendo Switch a zažite **epické dobrodružstvo** s dvoma legendárnymi hrami: **Assassin’s Creed IV: Black Flag** a **Assassin’s Creed Rogue**. Tento balík obsahuje všetky DLC pre jedného hráča, ktoré obohatia váš herný zážitok. Vstúpte do sveta pirátov a assassinov, prežite napínavé súboje a objavujte tajomstvá rozľahlých ostrovov. Ideálna voľba pre fanúšikov akčných hier a dobrodružstiev!

Kód: 404283 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assassin’s Creed (The Rebel Collection) NSW

Zažite **epické dobrodružstvo** v jednom z najpopulárnejších herných univerzov s balíkom Assassin’s Creed: The Rebel Collection. Tento výnimočný balík obsahuje dve akciou nabité hry, ktoré vás vtiahnu do sveta pirátov a tajných assassinov. S touto kolekciou si môžete vychutnať **Assassin’s Creed IV: Black Flag** a **Assassin’s Creed Rogue**, pričom obidve hry sú obohatené o všetky vydané DLC pre jedného hráča.

Kľúčové vlastnosti produktu:

  • Vydavateľ: Ubisoft
  • Platforma: Nintendo Switch (NSW)
  • Obsahuje: Assassin’s Creed IV: Black Flag a Assassin’s Creed Rogue
  • DLC: Všetky vydané rozšírenia pre jedného hráča
  • Jazyk: Assassin’s Creed Rogue neobsahuje CZ titulky

Assassin’s Creed IV: Black Flag

V Assassin’s Creed IV: Black Flag sa stanete **najobávanejším pirátom Karibiku**. Prežite napínavé súboje na mori, objavujte rozľahlé ostrovy a plňte rôzne úlohy, ktoré vás zavedú do srdca pirátskej kultúry. Hra ponúka otvorený svet, ktorý je plný tajomstiev a skrytých pokladov, ktoré čakajú na objavenie. Vďaka vynikajúcej grafike a pohlcujúcej atmosfére sa budete cítiť ako skutočný pirát, ktorý sa nebojí riskovať. Vstúpte do sveta, kde sa stretávajú legendy a história, a zažite dobrodružstvo, ktoré vás nadchne.

Assassin’s Creed Rogue

Na druhej strane, Assassin’s Creed Rogue vás zavedie do temnejších zákutí sveta assassinov. Hrajte za Shay Patrick Cormack, ktorý sa stáva nepriateľom svojich bývalých spolubojovníkov. Prežite emocionálny príbeh plný zvratov a rozhodnutí, ktoré ovplyvnia váš osud. Rogue ponúka unikátne herné mechaniky, ktoré vám umožnia využiť schopnosti assassinov aj templárov, čím sa stáva jedinečným zážitkom v rámci celej série. Hra vás vtiahne do hlbokých konfliktov a morálnych dilem, ktoré vás nútia zamyslieť sa nad vašimi voľbami.

Prečo si vybrať Assassin’s Creed: The Rebel Collection?

  • Vynikajúca kombinácia dvoch najlepších hier v sérii Assassin’s Creed, ktoré ponúkajú rôzne herné štýly.
  • Možnosť hrať kedykoľvek a kdekoľvek na Nintendo Switch, čo zaručuje flexibilitu a pohodlie.
  • Všetky DLC rozšírenia, ktoré obohatia váš herný zážitok a pridajú nové výzvy.
  • Hlboký a pohlcujúci príbeh, ktorý vás udrží v napätí a ponorí do fascinujúceho sveta.

Assassin’s Creed: The Rebel Collection je ideálnou voľbou pre fanúšikov akčných hier a dobrodružstiev. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto legendárneho sveta a zažiť nezabudnuteľné dobrodružstvá, ktoré vás prenesú do doby pirátov a assassinov. Pripravte sa na akciu, napätie a množstvo zábavy, ktoré vás čakajú v tejto úžasnej kolekcii!