Wasteland 3 (Day One Edition) PS4

18,99 

Zdieľať:

Objavte Wasteland 3 (Day One Edition) na PS4, novú kapitolu v legendárnej RPG sérii. Preskúmajte nukleárnu zimu Colorada a prežite hlboký a pohlcujúci herný zážitok. Vytvorte si vlastného púštneho Ranger a zapojte sa do strategických súbojov, kde každé rozhodnutie ovplyvní svet okolo vás. Nezmeškajte túto epickú hru, ktorá ponúka komplexný príbeh a kooperatívny multiplayer!

Kód: 405202 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Wasteland 3 (Day One Edition) PS4

Wasteland 3 je **novým prírastkom** do legendárnej RPG série, ktorá definovala post-apokalyptický žáner. Po úspechu Wasteland 2, ktorá získala ocenenie **Game of the Year**, sa hráči môžu tešiť na ešte hlbší a komplexnejší zážitok. Tentokrát sa presunieme z horúceho prostredia amerického juhozápadu do **nukleárnej zimy Colorada**, kde sa zúfalo bojuje o prežitie.

Kľúčové vlastnosti:

  • Žáner: RPG
  • Platforma: PS4
  • Vydavateľ: Deep Silver
  • EAN: 4020628733513

V tejto hre sa stávate **púštnym Rangerom**, ktorý sa snaží prežiť v nehostinných podmienkach a bojovať za spravodlivosť. Hráči budú mať možnosť vytvárať vlastné postavy, prispôsobovať ich schopnosti a zručnosti, a tak si vytvoriť unikátne herné zážitky.

Hlavné rysy Wasteland 3:

  • Strategické súboje: Hra ponúka hlboký a taktický bojový systém, ktorý vyžaduje premyslené rozhodovanie a plánovanie. Hráči musia využiť prostredie a schopnosti svojich postáv na dosiahnutie víťazstva.
  • Rozsiahly svet: Preskúmajte rozmanité prostredia, od zasnežených krajín po opustené mestá, a objavte tajomstvá, ktoré skrývajú. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, ovplyvní svet okolo vás a jeho obyvateľov.
  • Kooperatívny multiplayer: Hráči môžu spolupracovať s priateľmi a vytvoriť si vlastný tím, čím sa zvyšuje zábava a strategické možnosti.
  • Hlboký príbeh: Wasteland 3 ponúka komplexný naratív, ktorý sa zaoberá morálnymi dilemami a ťažkými rozhodnutiami. Vaše voľby ovplyvnia osudy postáv a celého sveta.
  • Vlastné vozidlo: Hráči môžu vylepšovať a prispôsobovať svoje vozidlo, ktoré im pomôže prežiť v nehostinných podmienkach a preskúmať rozsiahly svet.

Wasteland 3 (Day One Edition) je ideálnou voľbou pre fanúšikov RPG hier a tých, ktorí hľadajú **hlboký a pohlcujúci herný zážitok**. Pripravte sa na výnimočnú cestu do post-apokalyptického sveta, kde každé rozhodnutie má svoje následky. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto epickej ságy a zažite dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do svojho sveta. Vstúpte do nehostinnej krajiny Colorada a prežite nezabudnuteľné chvíle v tejto fascinujúcej hre.