Minecraft (PlayStation 4 Starter Collection) PS4

27,99 

Zdieľať:

Objavte Minecraft (PlayStation 4 Starter Collection) pre PS4, ideálny vstup do sveta kreativity a dobrodružstva. Vytvárajte, preskúmavajte a budujte vo fantastickom prostredí s neobmedzenými možnosťami. Hrajte v multiplayeri so svojimi priateľmi a užívajte si pravidelné aktualizácie, ktoré obohacujú herný zážitok. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo!

Kód: 405311 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Minecraft (PlayStation 4 Starter Collection) PS4

Zažite **herný fenomén** Minecraft, ktorý je teraz prispôsobený pre konzolu **PlayStation 4**! Táto Starter Collection je ideálnym vstupom do nekonečného sveta kreativity a dobrodružstva, kde môžete vytvárať, preskúmavať a budovať podľa vlastnej fantázie.

Kľúčové parametre a vlastnosti produktu:

  • Vydavateľ: PlayStation Studios
  • Platforma: PS4
  • EAN: 711719703198

Minecraft ponúka hráčom jedinečnú príležitosť na **tvorbu a objavovanie**. Vytvorte si vlastný svet, kde sú možnosti takmer neobmedzené. Môžete stavať majestátne hrady, vytvárať zložitú architektúru alebo jednoducho prežiť v divočine. Hra podporuje **multiplayer**, takže si môžete užiť zábavu s priateľmi na rozdelenej obrazovke alebo cez PlayStation Network.

Hlavné funkcie:

  • Kreatívny režim: Neobmedzené zdroje vám umožňujú stavať a experimentovať bez obmedzení. Vytvorte si fantastické stavby a objavte svoju kreativitu.
  • Survival režim: Prežite v nebezpečnom svete, kde musíte zbierať suroviny, stavať prístrešky a brániť sa pred nebezpečnými príšerami, ktoré sa objavujú v noci.
  • Možnosť multiplayeru: Hrajte so svojimi priateľmi a zdieľajte svoje výtvory v online prostredí alebo na rozdelenej obrazovke. Spoločne môžete prekonávať výzvy a objavovať nové horizonty.
  • Pravidelné aktualizácie: Hra sa neustále vyvíja a prináša nové funkcie, bloky a možnosti, čo zaručuje, že sa nikdy nebudete nudiť. Nové aktualizácie obohacujú herný zážitok a pridávajú nové prvky.

Minecraft je viac než len hra; je to **platforma pre kreativitu** a spoluprácu. Hráči môžu zdieľať svoje výtvory s komunitou a inšpirovať sa navzájom. S množstvom dostupných modov a rozšírení si môžete prispôsobiť svoj herný zážitok podľa svojich predstáv.

Nezabúdajte, že v noci sa v Minecraft svete objavujú rôzne príšery, ako sú zombie, kostlivci a creeperi. Preto je dôležité mať **bezpečný prístrešok** a plán, ako prežiť. Hra vás učí strategickému mysleniu a plánovaniu, čo z nej robí skvelú voľbu pre hráčov všetkých vekových kategórií.

Pripravte sa na **nezabudnuteľné dobrodružstvo** v Minecraft (PlayStation 4 Starter Collection) a objavte svet, kde sú vaše sny a nápady na dosah ruky. Či už ste nováčik alebo skúsený hráč, táto kolekcia vám ponúkne hodiny zábavy a kreatívneho vyžitia. Vstúpte do sveta Minecraftu a začnite svoju cestu už dnes!