TT Isle of Man 2: Ride on the Edge XBOX ONE

43,99 

Zdieľať:

Zažite adrenalínové preteky na legendárnej trati s hrou TT Isle of Man 2: Ride on the Edge pre XBOX ONE. Vstúpte do sveta extrémnych motocyklových pretekov, kde vás čakajú realistická fyzika, otvorený svet a technické trate. Preteky na takmer 60 kilometroch náročných tratí preveria vaše jazdecké zručnosti. Zmerajte si sily v multiplayer režime a objavte široký výber klasických motocyklov. Pripravte sa na rýchlosť, adrenalín a nezabudnuteľné zážitky!

Kód: 405874 Kategória: Vydavateľ:

O hre

TT Isle of Man 2: Ride on the Edge XBOX ONE

Zažite **adrenalínové preteky** na legendárnej trati TT Isle of Man s hrou **TT Isle of Man 2: Ride on the Edge** pre konzolu **XBOX ONE**. Tento titul vás vtiahne do sveta extrémnych motocyklových pretekov, kde sa budete musieť postaviť výzvam, ktoré si vyžadujú nielen rýchlosť, ale aj precízne jazdecké zručnosti.

Kľúčové vlastnosti:

  • Realistická fyzika: Hra ponúka prepracovaný fyzikálny model, ktorý verne simuluje jazdu na motocykli. Každý zákrut a skok si vyžaduje vašu plnú pozornosť a precíznosť.
  • Otvorený svet: Objavte rozsiahly otvorený svet, ktorý vám umožní preskúmať rôzne trasy a prostredia, pričom si môžete vychutnať nádherné scenérie a realistické prostredie.
  • Klasické motorky: Hráči sa môžu tešiť na široký výber klasických motocyklov, ktoré sú verne zreprodukované a ponúkajú jedinečný zážitok z jazdy.
  • Technické trate: Preteky sa odohrávajú na takmer 60 kilometrových technických tratiach, ktoré sú známe svojou náročnosťou a nebezpečenstvom. Každý pretek je výzvou, ktorá preverí vaše jazdecké schopnosti.
  • Multiplayer režim: Zmerajte si sily s priateľmi alebo hráčmi z celého sveta v online multiplayeri, kde môžete súťažiť o najlepšie časy a umiestnenia.

Realistický a vzrušujúci zážitok

TT Isle of Man 2: Ride on the Edge je určená pre všetkých milovníkov motocyklových pretekov, ktorí hľadajú **realistický a vzrušujúci zážitok**. Hra ponúka nielen výzvy pre jednotlivcov, ale aj možnosť súťažiť s ostatnými hráčmi, čo zvyšuje zábavu a konkurenciu.

S realistickým zobrazením a detailným spracovaním tratí, TT Isle of Man 2 vás prenesie priamo do srdca jedného z najnebezpečnejších pretekov na svete. Pripravte sa na **rýchlosť, adrenalín a technické zručnosti**, ktoré sú nevyhnutné na to, aby ste sa stali víťazom.

Nezabudnuteľné zážitky na trati

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru, ktorá kombinuje **vzrušenie, techniku a zábavu**. Pripravte sa na jazdu, ktorá vás posunie na hranice vašich schopností a prinesie vám nezabudnuteľné zážitky na trati TT Isle of Man! Vstúpte do sveta motocyklových pretekov a prežite nezabudnuteľné chvíle plné rýchlosti a adrenalínu.

TT Isle of Man 2: Ride on the Edge je viac než len hra; je to výnimočný zážitok, ktorý vás zavedie do sveta, kde sa rýchlosť a technika stretávajú s vášňou a odhodlaním. Pripravte sa na preteky, ktoré vám vezmú dych!