The Persistence XBOX ONE

25,99 

Zdieľať:


The Persistence XBOX ONE je revolučný survival horror titul, ktorý ponúka intenzívny herný zážitok s roguelike prvkami. Ocitnite sa v desivom svete plnom napätia a nepredvídateľných nepriateľov. S podporou rozlíšenia 4K a dynamickým prostredím, kde sa každé hranie líši, The Persistence je ideálnou voľbou pre fanúšikov hororových hier. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo a prežitie v nehostinných podmienkach na platforme XBOX ONE.

Kód: 408062 Kategória: Vydavateľ:

O hre

The Persistence XBOX ONE

The Persistence je revolučný survival horror titul, ktorý posúva hranice herného zážitku a ponúka hráčom intenzívny a desivý svet plný napätia a prekvapení. Vyvinutý spoločnosťou Perp, tento fascinujúci projekt prichádza na platformu XBOX ONE a prináša inovatívne roguelike prvky, ktoré zabezpečujú, že každý pokus o prežitie je jedinečný a nezabudnuteľný.

Kľúčové parametre a vlastnosti produktu:

  • Žáner: Survival horror s roguelike prvkami
  • Platforma: XBOX ONE
  • Vydavateľ: Perp
  • Rozlíšenie: 4K na PC a konzolách
  • EAN: 5060522095392

Po podivuhodnej nehode s tmavou hmotou sa plavidlo triedy Eon, The Persistence, ocitá opustené v hlbokom vesmíre. Hráči sa ujímajú úlohy preživšieho, ktorý sa snaží uniknúť z tohto desivého prostredia plného nebezpečenstva a hrôzy. Každý krok je plný napätia, pretože nepriatelia sú nepredvídateľní a prostredie sa neustále mení, čo zvyšuje úroveň výzvy.

Hlavné rysy hry:

  • Dynamické prostredie: Každé hranie je iné, pretože úrovne sa generujú náhodne, čo zaručuje, že hráči nikdy nezažijú rovnaký zážitok dvakrát.
  • Intenzívny gameplay: Hráči musia kombinovať stealth, boj a strategické plánovanie, aby prežili v nehostinných podmienkach.
  • Desivá atmosféra: Hra je preplnená temnými a desivými prvkami, ktoré vytvárajú napínavú atmosféru, ktorá vás udrží na okraji sedadla.
  • Vizuálna kvalita: S podporou rozlíšenia 4K sa hráči môžu tešiť na ohromujúce grafické spracovanie, ktoré umocňuje zážitok z hry.

The Persistence je ideálnou voľbou pre fanúšikov survival horror hier, ktorí hľadajú niečo nové a vzrušujúce. S jeho jedinečným prístupom k roguelike mechanikám a intenzívnym herným zážitkom, táto hra ponúka hodiny zábavy a napätia. Pripravte sa na to, že sa ocitnete v temnom a nepredvídateľnom svete, kde je prežitie len pre tých najodvážnejších.

Nezabudnite si zabezpečiť svoju kópiu a ponorte sa do tohto desivého dobrodružstva, ktoré vás nenechá chladnými! S každým pokusom o prežitie sa budete musieť prispôsobiť a využiť všetky svoje zručnosti, aby ste prežili v tomto nehostinnom prostredí. The Persistence je skutočným testom vašich schopností a odhodlania. Vstúpte do sveta, kde sa strach a adrenalín spájajú do jedného nezabudnuteľného zážitku!