Yakuza: Like a Dragon (Day Ichi Edition) PS4

22,99 

Zdieľať:


Yakuza: Like a Dragon (Day Ichi Edition) na PS4 je akčná RPG hra od SEGA, ktorá vás vtiahne do fascinujúceho sveta japonskej mafie. Hrajte ako Ichiban Kasuga, neskúsený člen yakuzy, a prežite emotívny príbeh plný zvratov. Využite inovatívny taktický bojový systém a objavte bohatý herný svet s množstvom vedľajších úloh a mini hier. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť kultúrny zážitok a dobrodružstvo, ktoré redefinuje žáner RPG hier.

Kód: 408494 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Yakuza: Like a Dragon (Day Ichi Edition) PS4

Vstúpte do fascinujúceho sveta japonskej mafie s hrou Yakuza: Like a Dragon (Day Ichi Edition) na platforme PS4. Tento titul od renomovanej spoločnosti SEGA ponúka jedinečný zážitok, ktorý kombinuje dramatický príbeh, bohatý herný svet a zábavné RPG prvky.

Príbeh a postavy
Hlavným hrdinom je Ichiban Kasuga, neskúsený člen yakuzy, ktorý sa ocitá na úplnom dne. Po 18 rokoch vo väzení za zločin, ktorý nespáchal, sa vracia do Tokia, len aby zistil, že jeho klan ho zradil a nikto na neho nečaká. Ichiban sa rozhodne získať späť svoju česť a odhaliť pravdu, čo ho zavedie na nečakané dobrodružstvo plné zvratov a emocionálnych momentov.

Hlavné vlastnosti hry:

  • Žáner: RPG, akcia
  • Platforma: PS4
  • Vydavateľ: SEGA
  • EAN: 5055277039708

Herné mechaniky
Yakuza: Like a Dragon sa od predchádzajúcich dielov odlišuje svojím taktickým bojovým systémom, ktorý kombinuje prvky tradičných RPG hier. Hráči môžu vytvárať vlastné tímy, získať rôzne zručnosti a bojovať proti nepriateľom v dynamických súbojoch. Hra ponúka aj množstvo vedľajších úloh, mini hier a interakcií s postavami, ktoré obohacujú herný zážitok.

Grafika a zvuk
Hra sa môže pochváliť vysokokvalitnou grafikou a detailne spracovaným mestom Tokio, ktoré je plné života. Atmosférická hudba a dabing postáv prispievajú k celkovému ponoreniu do príbehu a prostredia.

Prečo si vybrať Yakuza: Like a Dragon?

  • Hlboký a emotívny príbeh: Prežite príbeh o zrade, priateľstve a odvahe.
  • Inovatívny bojový systém: Vyskúšajte si taktické súboje a strategické plánovanie.
  • Rozmanité aktivity: Od mini hier po interakcie s NPC, nikdy sa nebudete nudiť.
  • Kultúrny zážitok: Objavte japonskú kultúru a životný štýl prostredníctvom jedinečných herných prvkov.

Yakuza: Like a Dragon (Day Ichi Edition) je ideálnou voľbou pre fanúšikov akčných RPG hier a tých, ktorí hľadajú hlboký a pútavý príbeh. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do sveta yakuzy a ukáže vám, čo všetko je potrebné obetovať pre česť a spravodlivosť. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a zažite hru, ktorá redefinuje žáner!