Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 PS4

23,99 

Zdieľať:

Zažite adrenalínový svet skateboardingu s Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 na PS4. Tento remastrovaný balík dvoch kultových hier ponúka modernizovanú grafiku, ikonické postavy a old-school triky, ktoré potešia fanúšikov aj nových hráčov. Hrajte online s priateľmi, prispôsobte si svojho skatera a užite si autentický soundtrack. Nezmeškajte túto povinnú jazdu pre všetkých milovníkov akčných hier!

Kód: 408524 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 PS4

Pripravte sa na nezabudnuteľný návrat do sveta skateboardingu s **Tony Hawk’s Pro Skater 1+2** na platforme **PS4**! Tento remastrovaný balík dvoch kultových hier, vyvinutý talentovaným tímom z **Vicarious Visions**, ponúka kombináciu nostalgie a moderných vylepšení, ktoré potešia ako dlhoročných fanúšikov, tak aj nových hráčov.

Kľúčové parametre a vlastnosti produktu

  • Vydavateľ: Activision
  • Platforma: PS4
  • EAN: 5030917291159

Hlavné funkcie

  • Remastrované úrovne: Všetky originálne úrovne sú verne prenesené do moderného prostredia, pričom si zachovávajú svoj jedinečný štýl a atmosféru.
  • Klasickí pro skateri: Hrajte za ikonické postavy ako Tony Hawk, Bob Burnquist a ďalší, ktorí sú známi svojimi nezabudnuteľnými trikmi.
  • Old-school triky: Oživte svoje obľúbené triky a naučte sa nové, ktoré posunú vaše skaterské schopnosti na vyššiu úroveň.
  • Ikonické pesničky: Užite si soundtrack plný klasických skladieb, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou série a dodávajú hre autentický pocit.
  • Vylepšená grafika a ovládanie: Modernizovaná grafika a intuitívne ovládanie zabezpečujú plynulý a vzrušujúci herný zážitok.

Prečo si vybrať Tony Hawk’s Pro Skater 1+2?

Tento balík je ideálny pre všetkých, ktorí si chcú pripomenúť zlaté časy skaterských hier, ale aj pre nových hráčov, ktorí sa chcú ponoriť do sveta skateboardingu. **Tony Hawk’s Pro Skater 1+2** ponúka:

  • Multiplayer režim: Hrajte s priateľmi online alebo v lokálnom režime a súťažte o najvyššie skóre.
  • Vytváranie postáv: Prispôsobte si svojho skatera a vytvorte si jedinečný štýl, ktorý odráža vašu osobnosť.
  • Rôzne herné módy: Od klasických závodov po kreatívne výzvy, každý si nájde to svoje.

Zážitok, ktorý si nesmiete nechať ujsť

Nezmeškajte príležitosť zažiť adrenalínový zážitok na skateboarde s **Tony Hawk’s Pro Skater 1+2**. Pripravte sa na skvelú zábavu, ktorá vás vtiahne do sveta skateboardingu a prinesie vám množstvo hodín zábavy. Tento titul je povinnou jazdou pre každého fanúšika akčných hier a športu!

S **Tony Hawk’s Pro Skater 1+2** sa môžete tešiť na kombináciu klasických prvkov a moderných inovácií, ktoré zaručujú, že každý skater, bez ohľadu na úroveň zručností, si nájde svoje miesto na virtuálnych doskách. Vstúpte do sveta, kde sa adrenalín a zábava stretávajú v dokonalom súlade!