Mafia Trilogy CZ XBOX ONE

29,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet organizovaného zločinu s Mafia Trilogy CZ pre XBOX ONE. Prežite epické príbehy troch generácií gangsterov s českým dabingom a vylepšenou grafikou. Táto kolekcia ponúka otvorený svet, atmosférickú hudbu a hlboké emocionálne momenty. Nezmeškajte túto povinnú súčasť hernej knižnice pre všetkých milovníkov akčných hier a zločineckých príbehov.

Kód: 408559 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Mafia Trilogy CZ XBOX ONE

Objavte fascinujúci svet organizovaného zločinu s **Mafia Trilogy CZ pre XBOX ONE**. Táto jedinečná kolekcia vám ponúka možnosť prežiť príbehy troch generácií gangsterov, pričom každá hra je zasadená do inej éry amerického podsvetia. S českým dabingom, ktorý je dostupný po aktivácii D1 patchu a nastavení regiónu konzoly na Českú republiku, sa môžete ponoriť do atmosféry, ktorá vás vtiahne do deja ako nikdy predtým.

Kľúčové vlastnosti:

  • Vydavateľ: 2K Games
  • Platforma: XBOX ONE
  • Český dabing: Aktivácia CZ dabingu je jednoduchá, stačí nastaviť región konzoly a stiahnuť potrebný patch.
  • EAN: 5026555362849

Prečo si vybrať Mafia Trilogy?

  • Hrajte tri epické príbehy: Každá hra v trilógii ponúka unikátne prostredie a príbeh, ktorý vás zavedie do srdca organizovaného zločinu. Od klasických mafiánskych filmov po moderné interpretácie, každý diel je majstrovským dielom.
  • Vylepšená grafika a hrateľnosť: Mafia Definitive Edition, súčasť trilógie, bola kompletne prepracovaná s modernou grafikou a vylepšenou hrateľnosťou, čo zaručuje, že aj starí fanúšikovia si užijú nový zážitok.
  • Atmosférická hudba a zvuk: Všetky tri hry sú obohatené o skvelý soundtrack, ktorý dokonale dopĺňa atmosféru a ponorí vás do doby, v ktorej sa príbehy odohrávajú.
  • Otvorený svet: Preskúmajte rozsiahly otvorený svet, ktorý ponúka množstvo vedľajších úloh a aktivít, ktoré obohatia váš herný zážitok.
  • Príbeh a postavy: Započnite svoju cestu ako Tommy Angelo, a prežite jeho transformáciu z obyčajného taxikára na jedného z najobávanejších gangsterov. Každá postava je precízne vykreslená a ich osudy sú prepojené s hlbokými emocionálnymi momentmi.

Záver:

Mafia Trilogy CZ pre XBOX ONE je ideálnou voľbou pre všetkých milovníkov akčných hier a príbehov o zločine. S českým dabingom a vylepšenou grafikou sa táto kolekcia stáva povinnou súčasťou hernej knižnice. Nezmeškajte príležitosť zažiť napínavé dobrodružstvo, ktoré vás zavedie do temného sveta mafie. Pripravte sa na akciu, intrigy a nezabudnuteľné momenty, ktoré vás budú sprevádzať počas celej hry. Vstúpte do sveta, kde sa zlo a česť stretávajú v neúprosnom boji o moc a prežitie.