Crash Bandicoot 4: It’s About Time PS4

29,99 

Zdieľať:

Objavte **Crash Bandicoot 4: It’s About Time** na **PS4**! Pripravte sa na **nové dobrodružstvo** s ikonickými postavami, ako sú Crash a Coco, a ich **novými schopnosťami**. Vstúpte do vzrušujúceho **multiversa**, zbierajte **Kvantové artefakty** a čelíte novým výzvam. S nádhernou grafikou a plynulou hrateľnosťou, táto hra ponúka hodiny zábavy pre všetkých fanúšikov akčných hier. Nezmeškajte túto epickú cestu za záchranou multiversa!

Kód: 409387 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Crash Bandicoot 4: It’s About Time PS4

Pripravte sa na **nové dobrodružstvo** s vašimi obľúbenými postavami z legendárnej série! Hra **Crash Bandicoot 4: It’s About Time** je konečne tu a prináša so sebou vzrušujúce výzvy, ktoré vás vtiahnu do sveta plného akcie a zábavy. Vydaná spoločnosťou **Activision**, táto hra je určená pre platformu **PS4** a ponúka hráčom jedinečný zážitok, ktorý si zamilujete.

Hlavné vlastnosti hry:

  • Nové postavy a schopnosti: Hráči sa môžu tešiť na návrat ikonických postáv, ako sú Crash a Coco, ktorí majú nové schopnosti a vylepšenia, ktoré obohacujú herný zážitok.
  • Multiversum: Neo Cortex a N. Tropy sa vracajú s plánmi na ovládnutie nielen tohto sveta, ale aj celého multiversa. Hráči budú musieť čeliť novým výzvam a nepriateľom v rôznych dimenziách.
  • Kvantové zbieranie: Hlavným cieľom je zozbierať štyri Kvantové artefakty, ktoré sú kľúčom k záchrane multiversa. Každý artefakt ponúka unikátne schopnosti, ktoré hráči môžu využiť na prekonanie prekážok.
  • Vylepšená grafika a hrateľnosť: Hra ponúka nádhernú grafiku a plynulú hrateľnosť, ktorá vás vtiahne do akcie. Nové úrovne a prostredia sú navrhnuté tak, aby poskytovali výnimočný zážitok.
  • Kooperatívny režim: Hráči môžu spolupracovať s priateľmi v kooperatívnom režime, čo pridáva na zábave a súťaživosti.

Prečo si vybrať Crash Bandicoot 4?

Crash Bandicoot 4: It’s About Time je ideálnou voľbou pre fanúšikov akčných hier a nostalgických dobrodružstiev. Hra kombinuje klasické prvky s modernými vylepšeniami, čo z nej robí skvelý zážitok pre všetky vekové kategórie.

S množstvom úrovní, rôznymi hernými mechanikami a zábavnými výzvami, táto hra ponúka hodiny zábavy. Či už ste nováčik alebo dlhoročný fanúšik série, Crash Bandicoot 4 vás určite nadchne svojou hrateľnosťou a príbehom.

Záver

Nezmeškajte príležitosť zažiť **dobrodružstvo**, ktoré vás prenesie do fantastického sveta plného akcie a zábavy. **Crash Bandicoot 4: It’s About Time** je hrou, ktorú si musíte vyskúšať na PS4. Pripravte sa na skoky, zbieranie artefaktov a boj proti nepriateľom v tejto epickej ceste za záchranou multiversa!