Sniper: Ghost Warrior 2 [Steam]

9,99 

Zdieľať:

Popis produktu

Sniper: Ghost Warrior 2 je akčná FPS hra, ktorá posúva zážitok z odstreľovania na novú úroveň. Vydaná na platforme Steam, táto hra využíva pokročilý CryEngine 3 pre realistickú grafiku a dynamické prostredie. Hráči sa stávajú elitnými odstreľovačmi, ktorí musia prežiť v náročných podmienkach a splniť rôzne misie s precíznym plánovaním a strategickým myslením. S realistickou fyzikou streľby, širokým spektrom zbraní a multiplayerovými režimami, Sniper: Ghost Warrior 2 ponúka jedinečný a napínavý herný zážitok pre všetkých fanúšikov akčných hier.

Kód: 411291 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Sniper: Ghost Warrior 2 [Steam]

Sniper: Ghost Warrior 2 je pokračovaním úspešného titulu, ktorý predal viac ako 2 milióny kusov a posúva zážitok z odstreľovania na novú úroveň. Hra je navrhnutá výslovne ako odstreľovačská FPS (first-person shooter) a využíva najmodernejší herný engine CryEngine 3, ktorý zabezpečuje ohromujúcu grafiku a realistické prostredie.

V tejto hre sa hráči ocitnú v úlohe elitného odstreľovača, ktorý musí prežiť v nehostinných podmienkach a splniť rôzne misie, ktoré si vyžadujú precízne plánovanie a strategické myslenie. Hra ponúka široké spektrum zbraní a vybavenia, ktoré sú nevyhnutné na úspešné vykonanie úloh. Hráči sa musia naučiť, ako správne využívať terén, počasie a ďalšie faktory, ktoré ovplyvňujú presnosť ich streľby.

Jednou z hlavných predností Sniper: Ghost Warrior 2 je jeho realistická fyzika streľby. Hráči musia brať do úvahy vzdialenosť, vietor a balistiku, čo pridáva na hĺbke a výzve hry. Každá misia je navrhnutá tak, aby ponúkala jedinečné výzvy a situácie, ktoré si vyžadujú rôzne prístupy a taktiky. Hráči sa môžu rozhodnúť, či sa pokúsia o tichý prístup, alebo sa pustia do akcie s plnou silou.

Grafika hry je na vysokej úrovni, pričom CryEngine 3 zabezpečuje realistické prostredie, ktoré je nielen vizuálne pôsobivé, ale aj interaktívne. Hráči sa môžu tešiť na detailne spracované lokácie, ktoré sú plné života a dynamiky. Od hustých lesov po mestské prostredia, každé prostredie ponúka jedinečné výzvy a možnosti.

Okrem singleplayer kampane hra ponúka aj multiplayerové režimy, kde si hráči môžu zmerať sily s ostatnými odstreľovačmi. Tieto režimy pridávajú na znovuhrateľnosti a umožňujú hráčom testovať svoje schopnosti v rôznych scenároch a proti rôznym protivníkom.

Vydavateľom hry je CI Games, ktorý sa zameriava na vytváranie kvalitných herných zážitkov. Sniper: Ghost Warrior 2 je ideálnou voľbou pre fanúšikov akčných hier a tých, ktorí hľadajú realistický a napínavý zážitok z odstreľovania. Pripravte sa na výnimočnú výpravu, kde sa presnosť a stratégia stávajú kľúčom k úspechu.