Assetto Corsa Competizione [Steam]

13,99 

Zdieľať:

Assetto Corsa Competizione je realistická pretekárska hra na Steam, ktorá ponúka autentické zážitky z GT World Challenge. S 24 licencovanými automobilmi a 11 presne zrekonštruovanými tratami, vrátane ikonických 24 hodín Spa, si užijete napínavé preteky v rôznych režimoch. Hra, vyvinutá štúdiom KUNOS Simulazioni, sa vyznačuje presným fyzikálnym modelom a detailným grafickým spracovaním. Prispôsobte si svoje vozidlo a zažite výzvy realistického počasia a jazdných podmienok. Pripojte sa k aktívnej komunite a objavte vzrušenie z pretekov s Assetto Corsa Competizione.

Kód: 411410 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assetto Corsa Competizione [Steam]

Assetto Corsa Competizione je najnovšia oficiálna hra zameraná na GT World Challenge, ktorá ponúka realistický zážitok z pretekov na platforme PC. V tejto hre sa môžete tešiť na 24 licencovaných automobilov, ktoré sú verne reprodukované a pripravené na závodenie na 11 presne zrekonštruovaných tratiach, ktoré sú známe z majstrovstiev GT3. Hráči majú možnosť zažiť napínavé preteky v rôznych režimoch, vrátane Sprint, Endurance a ikonických 24 hodín Spa.

Hra je vyvinutá renomovaným štúdiom KUNOS Simulazioni, ktoré sa špecializuje na realistické simulácie pretekov. Vďaka ich odbornosti sa hráči môžu tešiť na autentické správanie vozidiel, presné fyzikálne modely a detailné grafické spracovanie, ktoré zaručuje pohlcujúci zážitok. Hráči sa môžu zapojiť do pretekov v singleplayerovom režime, alebo si zmerať sily s ostatnými hráčmi v multiplayerovom móde, čo pridáva na dynamike a vzrušení z pretekov.

Jednou z hlavných predností Assetto Corsa Competizione je jeho dôraz na realistické pretekárske zážitky. Hráči môžu ovládať široké spektrum automobilov, od ikonických značiek až po moderné pretekárske stroje, pričom každý automobil má svoje jedinečné vlastnosti a správanie na trati. Hra ponúka aj rôzne úpravy a nastavenia vozidiel, čo umožňuje hráčom prispôsobiť si svoje automobily podľa vlastných preferencií a štýlu jazdy.

Okrem toho, Assetto Corsa Competizione sa môže pochváliť realistickým zobrazením počasia a denného svetla, čo ovplyvňuje jazdné podmienky a vyžaduje od hráčov prispôsobenie sa rôznym situáciám na trati. Hráči sa tak môžu tešiť na výzvy, ktoré prichádzajú s pretekmi v rôznych podmienkach, čo pridáva na hĺbke a komplexnosti herného zážitku.

Hra je dostupná na platforme Steam, čo zaručuje jednoduchý prístup a pravidelné aktualizácie. S komunitou aktívnych hráčov a neustálym vývojom obsahu je Assetto Corsa Competizione ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov pretekárskych hier, ktorí hľadajú realistický a vzrušujúci zážitok. Nezáleží na tom, či ste skúsený pretekár alebo nováčik, táto hra ponúka niečo pre každého.

Zažite napätie a vzrušenie z pretekov s Assetto Corsa Competizione a ponorte sa do sveta profesionálnych automobilových pretekov, kde sa každý detail počíta!