Pro Cycling Manager: Season 2018 [Steam]

89,99 

Zdieľať:

Objavte svet profesionálneho cyklistického manažmentu s hrou Pro Cycling Manager: Season 2018 na platforme Steam. Vytvorte si vlastný cyklistický tím a zúčastnite sa na viac ako 200 závodoch vrátane prestížnych podujatí ako Tour de France a La Vuelta. S realistickou simuláciou, detailným riadením tímu a možnosťou online multiplayeru, táto hra ponúka hlboký a vzrušujúci zážitok pre všetkých fanúšikov cyklistiky a strategických hier. Pripravte sa na výzvy a ukážte svoje manažérske schopnosti!

Kód: 411759 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Pro Cycling Manager: Season 2018 [Steam]

Vstúpte do vzrušujúceho sveta profesionálneho cyklistického manažmentu s hrou Pro Cycling Manager: Season 2018. Tento simulátor vám umožní prevziať kontrolu nad vlastným cyklistickým tímom a viesť ho k víťazstvu v náročnej sezóne 2018. S viac ako 200 závodmi na 500 rôznych tratiach po celom svete, vrátane prestížnych podujatí ako Tour de France a La Vuelta, sa pripravte na nezabudnuteľné cyklistické dobrodružstvo.

Hlavné vlastnosti

  • Realistická simulácia: Hra ponúka realistické prostredie, kde musíte strategicky plánovať a riadiť svoj tím počas celej sezóny.
  • Široká škála závodov: Zúčastnite sa na viac ako 200 závodoch, ktoré sa konajú na rôznych tratiach, od horských etáp po rýchlostné preteky.
  • Detailné riadenie tímu: Rozhodujte o tréningových plánoch, výbere jazdcov a taktike pre každý závod, aby ste maximalizovali šance na úspech.
  • Interaktívne prostredie: Sledujte a analyzujte výkon svojich jazdcov v reálnom čase, aby ste mohli prispôsobiť svoju stratégiu počas pretekov.
  • Vylepšenia a rozvoj: Investujte do rozvoja svojho tímu, zlepšujte vybavenie a zvyšujte výkonnosť jazdcov.

Prečo si vybrať Pro Cycling Manager: Season 2018?

Pro Cycling Manager: Season 2018 je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov cyklistiky a strategických hier. Hra ponúka hlboké a komplexné herné mechaniky, ktoré vás vtiahnu do sveta profesionálneho cyklistického manažmentu. S realistickými simuláciami a detailným riadením tímu sa budete cítiť ako skutočný manažér, ktorý musí čeliť výzvam a rozhodnutiam, ktoré ovplyvnia výsledky pretekov.

Okrem toho, hra ponúka aj možnosť online multiplayeru, kde môžete súťažiť s ostatnými hráčmi a porovnať svoje manažérske schopnosti. Vytvorte si vlastný tím, vyberte si jazdcov a preukážte svoje strategické myslenie v súťažiach s ostatnými manažérmi z celého sveta.

Záver

Ak hľadáte hru, ktorá kombinuje vzrušenie z cyklistiky s hlbokým manažérskym zážitkom, Pro Cycling Manager: Season 2018 je pre vás tou správnou voľbou. Pripravte sa na výzvy, ktoré vás čakajú na ceste k víťazstvu a ukážte, že ste najlepším cyklistickým manažérom!