Tekken 7 [Steam]

39,99 

Zdieľať:

Tekken 7 je najnovšia bojová hra od Bandai Namco Entertainment, dostupná na Steam pre PC. Vychutnajte si realistickú grafiku a inovatívne bojové mechaniky ako Rage Art a Rage Drive. S rozšíreným zoznamom postáv a epickým príbehom o rodine Mishima ponúka Tekken 7 intenzívne online multiplayer zápasy a hodiny zábavy. Pripravte sa na ultimátne súboje a zažite vzrušenie z tejto legendárnej série!

Kód: 411831 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Tekken 7 [Steam]

Tekken 7 je najnovším prírastkom do legendárnej série bojových hier, ktorá sa teší obrovskému úspechu po celom svete. Vydaná spoločnosťou Bandai Namco Entertainment, táto hra je dostupná na platforme PC a ponúka hráčom jedinečný zážitok z boja, ktorý je poháňaný pokročilým Unreal Enginom 4. Pripravte sa na intenzívne súboje, ktoré otestujú vaše zručnosti a reflexy.

Hlavné vlastnosti

  • Realistická grafika: Tekken 7 sa môže pochváliť ohromujúcou grafikou, ktorá oživuje postavy a prostredia s neuveriteľnou detailnosťou.
  • Inovatívne bojové mechaniky: Hra zavádza nové mechaniky, ako je Rage Art a Rage Drive, ktoré pridávajú na dynamike a strategickej hĺbke súbojov.
  • Rozšírený zoznam postáv: Tekken 7 ponúka široký výber postáv, vrátane ikonických bojovníkov ako sú Heihachi Mishima, Kazuya Mishima a nových prírastkov, ktorí obohacujú herný zážitok.
  • Príbeh a rivalita: Hra sa zameriava na epickú rivalitu medzi rodinou Mishima a ich nepriateľmi, pričom ponúka hlboký príbeh, ktorý sa odvíja v rámci turnaja Kráľa železnej päste.
  • Online multiplayer: Umožňuje hráčom súťažiť proti sebe v online zápasoch, čím sa zvyšuje zábava a konkurencia.

Herný zážitok

Tekken 7 je navrhnutý tak, aby poskytoval plynulý a intuitívny herný zážitok. S jeho 3D bojovým systémom sa hráči môžu tešiť na realistické pohyby a kombinácie, ktoré sú kľúčové pre víťazstvo v súbojoch. Hráči môžu experimentovať s rôznymi štýlmi boja a prispôsobiť si svoje techniky podľa svojich preferencií.

Prečo si vybrať Tekken 7?

Ak ste fanúšikom bojových hier, Tekken 7 je nevyhnutnosťou. Je to hra, ktorá kombinuje tradičné prvky série s modernými inováciami, čím oslovuje ako nových, tak aj dlhoročných fanúšikov. S množstvom postáv, rôznymi hernými režimami a neustálym pridaním obsahu, Tekken 7 ponúka hodiny zábavy a výziev.

Pripravte sa na boj a vstúpte do arény s Tekken 7. Získajte túto hru a zažite vzrušenie z ultimátneho súboja na vlastnej koži!