LEGO Harry Potter: Years 5-7 [Steam]

19,99 

Zdieľať:

LEGO Harry Potter: Years 5-7 je vzrušujúca videohra, ktorá vás zavedie do magického sveta Harryho Pottera, kde prežijete kľúčové momenty z posledných kníh a filmov. Preskúmajte známe lokácie ako Rokfort a Šikmá ulička, riešte zaujímavé úlohy a hádanky, a užite si kooperatívny režim s priateľmi. Hra je dostupná na PC digital a ponúka zábavný a interaktívny zážitok pre všetkých fanúšikov série. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo v čarodejníckom svete!

Kód: 411820 Kategória: Vydavateľ:

O hre

LEGO Harry Potter: Years 5-7 [Steam]

LEGO Harry Potter: Years 5-7 je jedinečná videohra, ktorá vás pozýva na dobrodružstvo v magickom svete Harryho Pottera, pričom sa zameriava na dej posledných troch kníh a štyroch filmov. Hráči sa môžu tešiť na fascinujúce dobrodružstvá, ktoré ich zavedú do známych lokalít, ako sú Privátna ulica, Šikmá ulička, Rokville a Rokfort, ale aj na nové miesta, ako je Grimmauldovo námestie a Ministerstvo mágie.

Hra kombinuje zábavné LEGO prvky s napínavým príbehom, ktorý je známy fanúšikom série. Hráči sa môžu tešiť na množstvo úloh, hádaniek a prekážok, ktoré musia prekonať, aby sa dostali k svojmu cieľu. Každý krok v hre odhaľuje nové tajomstvá a výzvy, ktoré sú pre fanúšikov Harryho Pottera neodolateľné.

Hlavné vlastnosti hry

  • Fascinujúci príbeh: Prežite kľúčové momenty z posledných kníh a filmov Harryho Pottera, ktoré vás vtiahnu do deja.
  • Rozmanité lokácie: Preskúmajte známe aj nové miesta v čarodejníckom svete, ktoré sú plné detailov a skrytých prekvapení.
  • Kooperatívny režim: Hrajte s priateľmi a spoločne prekonávajte prekážky, čo zvyšuje zábavu a interaktivitu hry.
  • Vytváranie postáv: Prispôsobte si svojich obľúbených čarodejníkov a muklov, čím si vytvoríte unikátne herné postavy.
  • Rôzne úlohy a hádanky: Vyriešte množstvo zaujímavých úloh a hádaniek, ktoré preveria vaše schopnosti a logické myslenie.

Hra je dostupná na platforme PC digital, čo znamená, že si ju môžete jednoducho stiahnuť a začať hrať. Vydavateľom hry je renomovaná spoločnosť Warner Bros. Games, známa svojimi kvalitnými hernými titulmi. LEGO Harry Potter: Years 5-7 je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov Harryho Pottera, ktorí si chcú užiť zábavný a interaktívny zážitok v magickom svete.

Nezáleží na tom, či ste dlhoročným fanúšikom série alebo nováčikom, táto hra ponúka niečo pre každého. S jej pútavým príbehom, rozmanitými postavami a zábavnými úlohami sa určite nudiť nebudete. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás prenesie do sveta čarodejníkov a muklov, kde sa všetko môže stať!