WRC 8: The Official Game [Epic Store]

27,99 

Zdieľať:

WRC 8: The Official Game je oficiálna hra majstrovstiev sveta v rally, ktorá ponúka realistický zážitok z pretekov na náročných tratiach. S dynamickým meteorologickým systémom, ohromujúcou grafikou a realistickou fyzikou, hráči zažijú autentické preteky. Vyberte si z rozsiahlej škály oficiálnych vozidiel a súťažte v multiplayerovom režime online. Pripravte sa na výzvy a staňte sa majstrom sveta v rally s WRC 8 na Epic Store!

Kód: 411952 Kategória: Vydavateľ:

O hre

WRC 8: The Official Game [Epic Store]

WRC 8: The Official Game je najnovším prírastkom do série oficiálnych hier majstrovstiev sveta v rally, ktorý ponúka hráčom jedinečný zážitok z pretekov na najnáročnejších tratiach sveta. Vydaný spoločnosťou BigBen Interactive, tento titul je dostupný na platforme PC a prináša množstvo inovácií, ktoré posúvajú hranice realistického pretekania.

Dynamický meteorologický systém

Jednou z najvýraznejších vlastností WRC 8 je nový dynamický meteorologický systém, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre túto hru. Tento systém simuluje meniace sa poveternostné podmienky, ako sú dážď, sneh a krupobitie, čo má priamy dopad na jazdné vlastnosti vozidiel. Počas pretekov sa počasie môže zmeniť kedykoľvek, čo vyžaduje od hráčov, aby sa prispôsobili a strategicky plánovali svoje jazdy. Hráči musia úzko spolupracovať so svojím meteorologickým tímom, aby správne vybrali pneumatiky a optimalizovali tak svoje šance na víťazstvo.

Realistická grafika a fyzika

WRC 8 sa môže pochváliť ohromujúcou grafikou a realistickou fyzikou, ktorá prenáša hráčov priamo do srdca pretekárskej akcie. Každá trať je detailne spracovaná, pričom sa zohľadňujú skutočné podmienky a terén, čo zaručuje autentický zážitok. Hráči sa môžu tešiť na realistické modely vozidiel, ktoré verne odrážajú ich skutočné prototypy, a na precízne spracovanie zvukových efektov, ktoré umocňujú atmosféru pretekov.

Široká škála vozidiel a tratí

Hráči majú možnosť vybrať si z rozsiahlej škály oficiálnych vozidiel a pretekárskych tímov, ktoré sú súčasťou majstrovstiev sveta v rally. Každé vozidlo má svoje jedinečné vlastnosti a jazdné správanie, čo umožňuje hráčom prispôsobiť si svoj štýl jazdy. Okrem toho, WRC 8 ponúka množstvo rôznych tratí rozmiestnených po celom svete, od zasnežených horských ciest po prašné a kamenisté úseky, čo zaručuje rozmanitosť a výzvy v každom preteku.

Multiplayer a komunitné funkcie

WRC 8 tiež ponúka multiplayerový režim, ktorý umožňuje hráčom súťažiť proti sebe online. Hráči môžu zdieľať svoje výsledky a porovnávať časy s ostatnými, čo pridáva na súťažnom duchu a motivácii. Komunitné funkcie a pravidelné aktualizácie zabezpečujú, že hra zostáva čerstvá a zaujímavá aj po dlhšom čase.

WRC 8: The Official Game je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov rally a motoristických hier, ktorí hľadajú realistický a vzrušujúci zážitok. Pripravte sa na výzvy, ktoré vám prinesie táto jedinečná hra, a staňte sa majstrom sveta v rally!