Tennis World Tour (Rolland-Garros Edition) [Steam]

24,99 

Zdieľať:

Objavte svet tenisu s hrou Tennis World Tour (Rolland-Garros Edition) na Steam. Hrajte s 30 najlepšími hráčmi, vrátane legendárnych tenistov ako Roger Federer a Angelique Kerberová. Vďaka revolučnej technológii snímania si užijete realistické zápasy a autentické animácie. Vyskúšajte rôzne herné módy, od turnajov po kariéru profesionála, a staňte sa najlepším hráčom na svete. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť napínavé tenisové zápasy!

Kód: 411967 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Tennis World Tour (Rolland-Garros Edition) [Steam]

Vstúpte do vzrušujúceho sveta tenisu s hrou Tennis World Tour (Rolland-Garros Edition), ktorá ponúka jedinečný zážitok pre všetkých fanúšikov tohto športu. Hra je dostupná na platforme PC a prináša vám možnosť zažiť napínavé zápasy s najlepšími hráčmi z celého sveta.

Hlavné vlastnosti

  • 30 najlepších hráčov: Hrajte s legendami ako Roger Federer, Angelique Kerberová a ďalšími hviezdami oficiálnych okruhov.
  • Revolučná technológia snímania: Hra ponúka perfektnú reprodukciu pohybu hráčov, čo zaručuje realistický zážitok z každého zápasu.
  • Rôzne herné módy: Užite si množstvo herných módov vrátane turnajov, lokálneho a online hrania, ktoré zaručujú nekonečné hodiny zábavy.
  • Kariéra profesionála: Prežite kariéru skutočného tenistu, vrátane tréningov, turnajov, personálneho manažmentu a nákupu zariadení.

Realistický herný zážitok

Hra Tennis World Tour (Rolland-Garros Edition) sa pýši realistickým spracovaním, ktoré vás vtiahne do atmosféry profesionálneho tenisu. Vďaka pokročilej technológii snímania pohybu sa každý úder, podanie a pohyb hráčov prenáša na obrazovku s neuveriteľnou presnosťou. Hráči sa môžu tešiť na autentické animácie a dynamické herné mechaniky, ktoré zvyšujú úroveň zábavy a výzvy.

Herné módy a možnosti

Hra ponúka široké spektrum herných módov, ktoré uspokoja každého hráča. Môžete sa zúčastniť rôznych turnajov, či už lokálne alebo online, a porovnať svoje schopnosti s ostatnými hráčmi z celého sveta. Okrem toho, režim kariéry vám umožní prežiť vzrušujúcu cestu od začiatočníka po profesionála. Trénujte, zúčastňujte sa turnajov, spravujte svoj tím a investujte do svojho vybavenia, aby ste sa stali najlepším hráčom na svete.

Prečo si vybrať Tennis World Tour?

Ak ste fanúšikom tenisu a hľadáte hru, ktorá vám prinesie autentický zážitok, Tennis World Tour (Rolland-Garros Edition) je pre vás ideálnou voľbou. S bohatým obsahom, realistickou grafikou a rôznymi hernými módmi sa táto hra stane vaším obľúbeným spôsobom, ako stráviť voľný čas. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto vzrušujúcej tenisovej éry a zažite napínavé zápasy s najlepšími hráčmi na svete!