MXGP 2019 [Steam]

34,99 

Zdieľať:

Zažite vzrušenie z motocrossových pretekov s hrou MXGP 2019 na Steam. Pretekajte s oficiálnymi jazdcami a tímami na známych tratiach v realistickej grafike a fyzike. Vytvorte si vlastného jazdca v režime kariéry a zdokonaľte svoje jazdecké zručnosti v tréningových arénach. Pripravte sa na výzvy a staňte sa majstrom motocrossu!

Kód: 412014 Kategória: Vydavateľ:

O hre

MXGP 2019 [Steam]

Zažite vzrušenie z majstrovstiev sveta v motocrossových pretekoch s hrou MXGP 2019. Tento titul, vyvinutý renomovaným vydavateľom Milestone, ponúka hráčom jedinečnú príležitosť stať sa súčasťou oficiálnych pretekov MXGP a MX2. Hra je dostupná na platforme PC a prináša realistický zážitok z pretekov, ktorý ocenia všetci fanúšikovia motocrossu.

Oficiálni jazdci a tímy

V MXGP 2019 sa môžete tešiť na všetkých oficiálnych jazdcov, cyklistov a tímy, ktoré sú súčasťou majstrovstiev sveta. Hráči majú možnosť pretekať na známych tratiach a vyskúšať si svoje schopnosti proti najlepšími jazdcami sveta. Každý pretek je jedinečný a ponúka rôzne výzvy, ktoré preveria vaše jazdecké zručnosti.

Režim kariéry

Jednou z najzaujímavejších funkcií hry je režim kariéry, kde si môžete vytvoriť vlastného jazdca a postupovať rebríčkom. Tento režim vám umožní prežiť vzrušujúcu cestu od amatérskych pretekov až po vrcholné podujatia. Budete mať možnosť zlepšovať svoje zručnosti, získavať nové motocykle a prispôsobovať si svojho jazdca podľa vlastných predstáv.

Tréningové arény a skoky

Hra ponúka aj tréningové arény, kde si môžete vyskúšať rôzne skoky a techniky jazdy. Tieto arény sú navrhnuté tak, aby vám pomohli zdokonaliť sa predtým, než sa postavíte na štartovú čiaru oficiálnych pretekov. Skoky sú realisticky spracované a ponúkajú množstvo možností na zlepšenie vašich jazdeckých schopností.

Realistická grafika a fyzika

MXGP 2019 sa môže pochváliť vynikajúcou grafikou a realistickou fyzikou, ktorá umocňuje zážitok z pretekov. Každý detail trate, motocykla a prostredia je starostlivo spracovaný, čo prispieva k celkovému pocitu autenticity. Hráči sa môžu tešiť na dynamické počasie a rôzne terénne podmienky, ktoré ovplyvňujú jazdu a vyžadujú prispôsobenie sa situácii.

Záver

Ak ste fanúšikom motocrossu a hľadáte hru, ktorá vám prinesie vzrušenie a výzvy, MXGP 2019 je pre vás ideálnou voľbou. S oficiálnymi jazdcami, realistickým spracovaním a množstvom herných režimov ponúka táto hra nezabudnuteľný zážitok, ktorý si zamilujete. Pripravte sa na preteky a staňte sa majstrom motocrossu!