The Fisherman: Fishing Planet [Steam]

19,99 

Zdieľať:

The Fisherman: Fishing Planet je realistická simulácia rybolovu, ktorá ponúka autentický zážitok pre nadšencov rybolovu. S viac ako 35 DLC a kompletnou verziou bez mikrotransakcií, táto hra od BigBen Interactive vás vtiahne do rôznych ročných období a dynamických podmienok. Objavujte malebné jazera a rozľahlé rieky, prispôsobte si svoj zážitok s rôznymi rybárskymi technikami a vybavením. Hrajte s priateľmi v multiplayerovom režime a zažite vzrušenie z rybolovu ako nikdy predtým!

Kód: 412026 Kategória: Vydavateľ:

O hre

The Fisherman: Fishing Planet [Steam]

The Fisherman: Fishing Planet je jedinečná a realistická simulácia rybolovu, ktorá si získala srdcia viac ako 6 miliónov hráčov po celom svete. Vydaná spoločnosťou BigBen Interactive, táto hra ponúka prémiový zážitok bez mikrotransakcií, čo je prvýkrát v histórii tejto populárnej série. Hráči sa môžu tešiť na kompletnú verziu, ktorá zahŕňa všetky doterajšie rozšírenia a vylepšenia, čím sa stáva ideálnou voľbou pre nadšencov rybolovu.

Jednou z najvýraznejších vlastností The Fisherman: Fishing Planet je jeho ohromný realizmus. Hráči sa môžu ponoriť do realistického prostredia, ktoré zahŕňa rôzne ročné obdobia, klimatické podmienky a dynamické striedanie dňa a noci. Každý aspekt hry, od flóry a fauny po správanie rýb, bol starostlivo navrhnutý tak, aby poskytoval autentický zážitok z rybolovu. Hráči sa tak môžu cítiť ako skutoční rybári, ktorí sa snažia uloviť svoje obľúbené druhy rýb v rôznych podmienkach.

Hra obsahuje 35 DLC, ktoré majú hodnotu približne €700 v porovnaní s bezplatnou verziou. Tieto rozšírenia obohacujú hru o nové lokality, rybárske techniky a vybavenie, čo umožňuje hráčom prispôsobiť si svoj zážitok podľa vlastných preferencií. Môžete objavovať rôzne rybárske miesta, od malebných jazier po rozľahlé rieky, pričom každé miesto ponúka jedinečné výzvy a príležitosti na ulovenie rôznych druhov rýb.

Okrem realistického prostredia a bohatého obsahu ponúka The Fisherman: Fishing Planet aj intuitívne ovládanie a prístupné herné mechaniky, ktoré sú vhodné pre hráčov všetkých úrovní. Či už ste skúsený rybár alebo nováčik, táto hra vám umožní zažiť vzrušenie z rybolovu v pohodlí vášho domova. Hráči môžu využiť rôzne rybárske techniky a vybavenie, ktoré sú k dispozícii v hre. Od jednoduchých prútov po pokročilé sonarové zariadenia, každý hráč si môže vybrať, ako chce pristupovať k rybolovu.

Hra podporuje aj multiplayerový režim, čo znamená, že môžete súťažiť s priateľmi alebo inými hráčmi z celého sveta. Vďaka svojmu realistickému prístupu a bohatému obsahu sa The Fisherman: Fishing Planet stáva nevyhnutnosťou pre každého milovníka rybolovu. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo a objavte krásy rybolovu ako nikdy predtým!