Mortal Kombat 11 (Ultimate Edition) PS4

22,99 

Zdieľať:

Mortal Kombat 11 (Ultimate Edition) na PS4 prináša revolúciu v bojových hrách s ohromujúcou grafikou a realistickými animáciami. Vytvorte si unikátne postavy s novými možnosťami úprav a vychutnajte si rozšírený obsah vrátane všetkých DLC. Intenzívne súboje a epický príbeh vás vtiahnu do akcie, ktorú si zamilujete. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť Mortal Kombat 11 a jeho nezabudnuteľné herné zážitky!

Kód: 412396 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Mortal Kombat 11 (Ultimate Edition) PS4

Mortal Kombat 11 sa vracia s novým dielom, ktorý posúva hranice bojových hier na úplne novú úroveň. Tento ikonický titul, vydaný spoločnosťou Warner Bros. Games, je dostupný na platforme PS4 a ponúka hráčom jedinečný zážitok, ktorý si zamilujete.

Hlavné vlastnosti a parametre

  • Nový grafický engine: Mortal Kombat 11 využíva najmodernejší grafický engine, ktorý zaručuje ohromujúcu vizuálnu kvalitu a realistické animácie. Každý súboj je tak nielen napínavý, ale aj vizuálne pôsobivý.
  • Možnosti úprav postáv: Hráči majú možnosť prispôsobiť si vzhľad svojich obľúbených postáv ako nikdy predtým. Nové možnosti úprav umožňujú vytvoriť unikátne a osobité postavy, ktoré odrážajú váš štýl hry.
  • Rozšírený obsah: Ultimate Edition obsahuje všetky predchádzajúce DLC a postavy, čo znamená, že sa môžete tešiť na bohatý obsah a rôznorodé herné zážitky.
  • Intenzívne súboje: Hra ponúka dynamické a strategické súboje, ktoré sú známe svojou brutalitou a technickými zručnosťami. Každý zápas je výnimočný a vyžaduje si precízne ovládanie a taktiku.
  • Príbeh a herný režim: Mortal Kombat 11 pokračuje v epickom príbehu, ktorý sa zaoberá témami času a reality. Hráči sa môžu tešiť na zaujímavé herné režimy, vrátane príbehového módu, online súťaží a lokálnych zápasov.

Prečo si vybrať Mortal Kombat 11 (Ultimate Edition)?

Mortal Kombat 11 (Ultimate Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov bojových hier. S jeho bohatým obsahom, vylepšenou grafikou a možnosťami prispôsobenia postáv, táto hra ponúka hodiny zábavy a výziev. Či už ste nováčik alebo skúsený hráč, Mortal Kombat 11 vás vtiahne do svojho sveta a poskytne vám nezabudnuteľný herný zážitok.

Nezmeškajte príležitosť zažiť najnovší diel tejto legendárnej série. Pripravte sa na súboje, ktoré vás postavia pred výzvy a adrenalínové momenty, ktoré si budete pamätať. Mortal Kombat 11 (Ultimate Edition) je tu, aby vás ohromil!