Star Wars: Squadrons [Origin]

39,99 

Zdieľať:

Star Wars: Squadrons je akčná letecká hra, ktorá vás vtiahne do epických vesmírnych bitiek medzi Novou republikou a Impériom. Zažite intenzívne multiplayerové súboje 5 proti 5, autentické kokpity stíhačiek a možnosti prispôsobenia. Hra ponúka bohatý príbeh a podporu VR pre ešte hlbší zážitok. Staňte sa pilotom a ovládnite umenie leteckých súbojov v Star Wars: Squadrons na PC digital.

Kód: 412688 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Star Wars: Squadrons [Origin]

Star Wars: Squadrons je vzrušujúca letecká akčná hra, ktorá vás prenesie do sveta legendárneho vesmírneho konfliktu medzi Novou republikou a Impériom. V tejto hre sa stanete pilotom stíhačky a zažijete adrenalínové súboje z pohľadu prvej osoby, ktoré sú navrhnuté tak, aby poskytli autentický zážitok z vesmírnych bitiek. Hra je dostupná na platforme PC digital a vydaná spoločnosťou Electronic Arts.

Hlavné vlastnosti hry

  • Intenzívne multiplayerové súboje: Zapojiť sa môžete do strategických bitiek 5 proti 5, kde si môžete vybrať stranu – buď Novú republiku, alebo Impérium.
  • Autentické kokpity: Hra ponúka detailne spracované kokpity stíhačiek, ktoré vám umožnia cítiť sa ako skutočný pilot.
  • Možnosti prispôsobenia: Upravte si svoju stíhačku podľa vlastných predstáv, aby ste získali výhodu v boji. Môžete vylepšiť zbrane, štíty a ďalšie komponenty.
  • Príbeh a misie: Okrem multiplayeru sa môžete tešiť aj na jedinečný príbeh, ktorý vás zavedie do hlbokých konfliktov a rozhodnutí, ktoré formovali galaxiu.
  • Podpora VR: Pre ešte intenzívnejší zážitok je hra kompatibilná s virtuálnou realitou, čo vám umožní zažiť vesmírne bitky z úplne novej perspektívy.

Prečo si vybrať Star Wars: Squadrons?

Ak ste fanúšikom série Star Wars a milujete akčné hry, Star Wars: Squadrons je pre vás ideálnou voľbou. Hra kombinuje strategické plánovanie s rýchlym tempom akcie, čo z nej robí jedinečný zážitok. Vďaka možnosti prispôsobenia stíhačiek si môžete vytvoriť svoj vlastný herný štýl a prispôsobiť sa rôznym herným situáciám.

Hra ponúka aj bohatý príbeh, ktorý vás vtiahne do hlbokých konfliktov a emocionálnych momentov, ktoré sú pre svet Star Wars typické. S priateľmi sa môžete zapojiť do napínavých multiplayerových súbojov, kde si zmeriate sily s ostatnými pilotmi z celého sveta.

Záver

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou epických vesmírnych bitiek a ovládnite umenie leteckých súbojov v Star Wars: Squadrons. Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok, ktorý vás prenesie do srdca galaktického konfliktu. Vstúpte do kokpitu a bojujte za svoju stranu v tejto vzrušujúcej hre, ktorá je povinnosťou pre každého fanúšika Star Wars.