Gotham Knights (Special edition) XBOX Series X

27,99 

Zdieľať:

Gotham Knights (Special edition) XBOX Series X je akčná RPG hra, ktorá vás zavedie do temného Gotham City. Prežite jedinečný herný zážitok s novými hrdinami, ako sú Nightwing, Batgirl, Red Hood a Robin, ktorí sa snažia ochrániť mesto po smrti Batmana. Otvorený svet plný zločincov a tajomstiev čaká na objavenie. Predobjednajte si špeciálnu edíciu a získajte exkluzívny 233 Kustom Batcycle Skin. Optimalizované pre XBOX Series X, ponúka vynikajúcu grafiku a plynulé ovládanie. Nezmeškajte túto epickú akciu a staňte sa súčasťou legendy!

Kód: 412804 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Gotham Knights (Special edition) XBOX Series X

Gotham Knights je akčná RPG hra, ktorá vás prenesie do temného a fascinujúceho prostredia Gotham City. V tejto špeciálnej edícii pre konzolu XBOX Series X sa môžete tešiť na jedinečný herný zážitok, ktorý kombinuje bohatý príbeh, dynamické prostredie a interaktívne prvky. Hráči sa ocitnú v úlohe nových hrdinov, ktorí sa snažia ochrániť mesto pred zločinom a chaosom, ktorý ho sužuje po smrti Batmana.

Hlavným lákadlom hry je originálny príbeh zasadený do univerza Batmana a DC Comics. Po tragickej smrti Batmana sa Gotham City ocitá v nebezpečenstve a je na pleciach nových hrdinov, ako sú Nightwing, Batgirl, Red Hood a Robin, aby prevzali jeho dedičstvo. Každá postava má svoje jedinečné schopnosti a štýl boja, čo umožňuje hráčom prispôsobiť si herný zážitok podľa svojich preferencií. Tímová spolupráca a strategické plánovanie sú kľúčové pre úspech v boji proti zločinu.

Hra ponúka otvorený svet, ktorý je plný zločincov, záhad a misií čakajúcich na objavenie. Mesto Gotham je dynamické a interaktívne, čo znamená, že hráči môžu skúmať rôzne lokality, plniť úlohy a odhaľovať tajomstvá ukryté v jeho temných uličkách. Základňou hrdinov bude Zvonica, odkiaľ sa vydajú na svoje dobrodružstvá a budú sa snažiť obnoviť poriadok v meste.

Pre všetkých, ktorí si hru predobjednajú, je pripravený špeciálny bonus – 233 Kustom Batcycle Skin. Tento exkluzívny skin pridáva na atraktivite a jedinečnosti vášho herného zážitku, umožňujúc vám prispôsobiť si svoj Batcycle a vyjadriť tak svoj osobný štýl v boji proti zločinu.

Vydavateľom hry je Warner Bros. Games, známy svojou kvalitou a inováciami v hernom priemysle. Hra je optimalizovaná pre platformu XBOX Series X, čo znamená, že si užijete vynikajúcu grafiku, plynulé ovládanie a rýchle načítanie, ktoré posunú váš herný zážitok na novú úroveň.

Gotham Knights (Special edition) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov Batmana a akčných RPG hier. Pripravte sa na napínavé dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do sveta plného akcie, tajomstiev a hrdinstva. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto epickej cesty a predobjednajte si hru ešte dnes!