Need for Speed: Heat [Origin]

29,99 

Zdieľať:

Need for Speed: Heat je vzrušujúca závodná hra od Electronic Arts, ktorá vás vtiahne do sveta nelegálnych pretekov a adrenalínových súťaží. Hrajte na PC a zažite kombináciu oficiálnych závodov a ilegálnych nočných pretekov. Vylepšujte svoje autá a preukážte svoje jazdecké zručnosti v napínavých pouličných závodoch. Pripravte sa na nekonečné hodiny zábavy a staňte sa kráľom pretekárskeho sveta!

Kód: 412873 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Need for Speed: Heat [Origin]

Need for Speed: Heat je vzrušujúca závodná hra, ktorá vás vtiahne do sveta nelegálnych pretekov a adrenalínových súťaží. Vydaná spoločnosťou Electronic Arts, táto hra je dostupná na platforme PC v digitálnej forme. Hráči sa môžu tešiť na jedinečný zážitok, ktorý kombinuje oficiálne preteky s ilegálnymi nočnými závodmi, čím ponúka široké spektrum herných možností.

Počas dňa sa môžete zúčastniť závodu Speedhunter Showdown, kde si môžete získať prostriedky na vylepšovanie a prispôsobovanie svojich áut. Tento oficiálny závod je ideálnou príležitosťou na to, aby ste si vyskúšali svoje jazdecké schopnosti a získali potrebné prostriedky na vylepšenie svojho vozidla. Vylepšovanie áut je kľúčovým aspektom hry, pretože vám umožňuje prispôsobiť si vozidlo podľa svojich predstáv a získať tak výhodu nad súpermi.

Keď sa slnko skryje za obzor, prichádza čas na nočné preteky. V noci sa s vašou partiou postavíte proti rivalom v ilegálnych pouličných závodoch, kde môžete získať cennú reputáciu. Tieto nočné preteky sú plné napätia a vzrušenia, pretože sa musíte vyhnúť policajným hliadkam a súčasne preukázať svoje jazdecké zručnosti. Získaná reputácia vám otvorí dvere k novým výzvam a odomkne ďalšie možnosti v hre.

Hra ponúka široký výber áut, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv. Od výkonu motora po vzhľad vozidla, každý detail je dôležitý pre dosiahnutie víťazstva. Vďaka realistickej grafike a dynamickému prostrediu sa hráči môžu ponoriť do atmosféry pretekárskeho sveta, kde adrenalín a rýchlosť hrajú hlavnú úlohu.

Need for Speed: Heat je ideálnou voľbou pre všetkých milovníkov rýchlej jazdy a napínavých pretekov. S kombináciou oficiálnych a nelegálnych závodov, ako aj s možnosťou vylepšovania áut, táto hra ponúka nekonečné hodiny zábavy a vzrušenia. Pripravte sa na to, aby ste sa stali kráľom pouličných pretekov a ukázali svetu, čo vo vás je!