Monster Hunter World: Iceborne (Master Edition) [Steam]

39,99 

Zdieľať:

Monster Hunter World: Iceborne (Master Edition) je ultimátna edícia, ktorá kombinuje základnú hru Monster Hunter World s rozšírením Iceborne. Vydajte sa na vzrušujúce dobrodružstvá v dynamickom svete, kde sa stanete lovcom monštier. S množstvom nových monštier, zbraní a prostredí, táto edícia ponúka komplexný lov, vylepšovanie výbavy a kooperatívny multiplayer. Užite si realistickú grafiku a zvuk, ktoré vás vtiahnu do akcie. Pripravte sa na hodiny zábavy a napätia v Monster Hunter World: Iceborne!

Kód: 412939 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Monster Hunter World: Iceborne (Master Edition) [Steam]

Monster Hunter World: Iceborne (Master Edition) je ultimátna edícia, ktorá kombinuje základnú hru Monster Hunter World s rozšírením Iceborne. Tento titul od renomovaného vydavateľa Capcom Entertainment ponúka hráčom jedinečný zážitok v rozsiahlom a dynamickom svete, kde sa stanú lovcami monštier.

V Monster Hunter World sa hráči vydávajú na vzrušujúce dobrodružstvá, kde sa stretávajú s rôznymi strašidelnými monštrami. Hra je známa svojou hlbokou mechanikou lovu, ktorá umožňuje hráčom vylepšovať svoje schopnosti a zručnosti. Každé monštrum, ktoré ulovíte, ponúka jedinečné výzvy a odmeny, pričom z ulovených materiálov môžete vytvárať a vylepšovať svoju výbavu.

Rozšírenie Iceborne prináša množstvo nových funkcií a obsahu, vrátane nových monštier, zbraní a prostredí. Hráči sa môžu tešiť na rozšírené mapy, ktoré sú prepojené s bohatými ekosystémami, kde sa život a smrť neustále prelínajú. Nové lokácie ponúkajú unikátne prostredia, ktoré sú nielen vizuálne ohromujúce, ale aj plné nových výziev a tajomstiev na objavovanie.

Hlavné vlastnosti Monster Hunter World: Iceborne (Master Edition) zahŕňajú:

  • Komplexný lov monštier: Vydajte sa na lov rôznych monštier s jedinečnými schopnosťami a správaním.
  • Vylepšovanie výbavy: Zbierajte materiály z ulovených monštier a vytvárajte si vlastné zbrane a brnenia.
  • Nové prostredia: Preskúmajte rozšírené mapy s novými ekosystémami a výzvami.
  • Kooperatívny multiplayer: Spojte sily s priateľmi a spoločne sa postavte najväčším hrozbám.
  • Vylepšená grafika a zvuk: Užite si realistické prostredie a pôsobivý zvukový dizajn, ktorý vás vtiahne do akcie.

Monster Hunter World: Iceborne (Master Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov akčných hier a dobrodružstiev. S množstvom obsahu, ktorý ponúka, a neustálymi výzvami, ktoré čakajú na objavenie, táto edícia zaručuje hodiny zábavy a napätia. Pripravte sa na lov a staňte sa majstrom v boji proti najnebezpečnejším monštrám vo svete Monster Hunter!