Dragon Age: Inquisition [Origin]

15,99 

Zdieľať:

Dragon Age: Inquisition je epická RPG hra od BioWare, ktorá vás zavedie do fascinujúceho sveta Thedas. Prežite dobrodružstvo ako Inkvizítor, ktorý sa snaží obnoviť poriadok v chaotickej dobe plnej drakov a konfliktov. S otvoreným svetom, hlbokým príbehom a komplexným systémom postáv, Dragon Age: Inquisition ponúka strategické súboje a možnosti spolupráce s unikátnymi spojencami. Vstúpte do vizuálne ohromujúceho prostredia a ovplyvnite osudy postáv svojimi rozhodnutiami. Pripravte sa na nezabudnuteľný herný zážitok, ktorý vás vtiahne do emocionálnej naratívy a morálnych dilem.

Kód: 412824 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Dragon Age: Inquisition [Origin]

Dragon Age: Inquisition je majstrovské dielo v oblasti RPG hier, ktoré vás prenesie do fascinujúceho a rozmanitého sveta Thedas. Vydané spoločnosťou Electronic Arts a vyvinuté renomovaným štúdiom BioWare, toto pokračovanie obľúbenej série ponúka hráčom jedinečný zážitok, ktorý kombinuje hlboký príbeh, komplexné postavy a nádhernú grafiku, vďaka pokročilému enginu Frostbite 3.

V Dragon Age: Inquisition sa ocitnete v chaotickej dobe, keď svet čelí katastrofálnym udalostiam. Draci, majestátne a desivé bytosti, zatemňujú oblohu a vrhajú tieň hrôzy na kedysi pokojné kráľovstvo. Mágovia sa púšťajú do vojny, čo vedie k rozdeleniu a konfliktom medzi rôznymi frakciami. Ako hráč prevezmete úlohu Inkvizítora, ktorý má za úlohu obnoviť poriadok a zjednotiť roztrhnuté kráľovstvo.

Hlavné vlastnosti hry zahŕňajú:

  • Otvorený svet: Preskúmajte rozsiahle a rozmanité prostredia, od zasnežených hôr po bujné lesy a starobylé ruiny, ktoré sú plné tajomstiev a dobrodružstiev.
  • Hlboký príbeh: Prežite epickú naratívu, ktorá sa vyvíja na základe vašich rozhodnutí a interakcií s postavami, pričom každé rozhodnutie má svoje následky.
  • Komplexný systém postáv: Vytvorte si vlastného hrdinu s unikátnymi schopnosťami a zručnosťami, ktoré ovplyvnia váš herný štýl a spôsob, akým sa vyrovnáte s výzvami.
  • Strategické súboje: Využite taktiku a plánovanie v boji, aby ste porazili mocných nepriateľov a drakov, pričom každý súboj si vyžaduje premyslený prístup.
  • Možnosti spolupráce: Získajte si spojencov a vytvorte si tím, ktorý vám pomôže v boji proti temným silám, pričom každý spojenec má svoje vlastné príbehy a motivácie.

Dragon Age: Inquisition ponúka hráčom možnosť ovplyvniť svet okolo seba. Vaše rozhodnutia majú váhu a môžu mať dlhodobé následky na osudy postáv a celého kráľovstva. Hra je známa svojou hlbokou a emocionálnou naratívou, ktorá vás vtiahne do deja a prinúti vás zamyslieť sa nad morálnymi dilemami, s ktorými sa postavy stretávajú.

Vďaka nádhernej grafike a detailne prepracovaným prostrediam sa Dragon Age: Inquisition stáva vizuálnym zážitkom, ktorý si zamilujete. Hráči sa môžu tešiť na množstvo vedľajších úloh, ktoré obohatia herný zážitok a poskytnú ďalšie možnosti na preskúmanie a interakciu s bohatým svetom Thedas.

Pripravte sa na nezabudnuteľnú cestu plnú dobrodružstva, priateľstva a zradných rozhodnutí. Dragon Age: Inquisition je hrou, ktorá vás nielen zabaví, ale aj vyzve, aby ste sa stali skutočným hrdinom v boji za spravodlivosť a poriadok vo svete, ktorý sa ocitá na pokraji zániku.