WWE 2K20 [Steam]

34,99 

Zdieľať:

Objavte vzrušujúci svet profesionálneho wrestlingu s hrou WWE 2K20 na Steam. Vytvorte si vlastných zápasníkov a zažite akčné zápasy s hviezdami ako Becky Lynch a Roman Reigns. Hra ponúka realistickú grafiku, rôzne herné módy a online multiplayer, čo zaručuje nekonečnú zábavu pre fanúšikov WWE. Pripravte sa na adrenalínové súboje a nezabudnuteľné momenty priamo na ringu!

Kód: 413058 Kategória: Vydavateľ:

O hre

WWE 2K20 [Steam]

Vstúpte do vzrušujúceho sveta profesionálneho wrestlingu s hrou WWE 2K20, ktorá ponúka jedinečný zážitok plný akcie a adrenalínu. Na obale hry sa nachádzajú hviezdy súťaže RAW, Becky Lynch a Roman Reigns, ktoré sú zárukou autentického a kvalitného herného zážitku. Hráči sa môžu tešiť na široký výber zápasníkov z WWE a NXT, vrátane ikonických postáv, čo zaručuje, že si každý fanúšik wrestlingu nájde svojho obľúbenca.

WWE 2K20 sa môže pochváliť množstvom nových funkcií a vylepšení, ktoré posúvajú hranie na novú úroveň. Hráči majú možnosť vytvárať vlastných zápasníkov s neobmedzenými možnosťami prispôsobenia, čo umožňuje vytvoriť unikátne postavy, ktoré odrážajú ich osobnosť a štýl. Hra ponúka rôzne typy zápasov, od klasických až po špeciálne zápasy, ktoré sú navrhnuté tak, aby poskytli maximálny zážitok z boja.

Grafika a animácie v WWE 2K20 sú na vysokej úrovni, čo prispieva k realistickému pocitu z každého zápasu. Hráči sa môžu tešiť na dynamické pohyby a efekty, ktoré oživujú každú bitku. Hra obsahuje množstvo herných módov, vrátane kariérneho módu, ktorý umožňuje hráčom prežiť vzrušujúcu cestu od začínajúceho zápasníka až po hviezdu WWE. Tento mód ponúka hlboký príbeh a rozvoj postavy, čo zaručuje dlhé hodiny zábavy.

Okrem toho, WWE 2K20 ponúka aj online multiplayer, kde sa môžete postaviť proti hráčom z celého sveta. Týmto spôsobom si môžete overiť svoje schopnosti a získať uznanie v globálnej komunite fanúšikov wrestlingu. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre nováčikov aj skúsených hráčov, čo zaručuje, že si každý nájde svoj spôsob, ako si užiť akciu na ringu.

Vydavateľom hry je 2K Games, známy svojou kvalitou a inováciami v hernom priemysle. WWE 2K20 je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov wrestlingu, ktorí hľadajú zábavu, akciu a možnosť vytvoriť si vlastný príbeh v prostredí WWE. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto vzrušujúceho sveta a zažite nezabudnuteľné momenty priamo na ringu!