RIDE 4 [Steam]

29,99 

Zdieľať:

Objavte RIDE 4 na Steam – ultimátne pretekárske dobrodružstvo pre fanúšikov motoriek! S 176 oficiálne licencovanými motorikami a 30 rôznymi tratami z celého sveta, táto hra ponúka realistické jazdné zážitky a široké možnosti prispôsobenia motoriek. Vstúpte do sveta pretekov, zlepšujte svoje jazdecké zručnosti a staňte sa majstrom na dvoch kolesách!

Kód: 413056 Kategória: Vydavateľ:

O hre

RIDE 4 [Steam]

Ste pripravení na dokonalý súťažný herný zážitok pre fanúšikov jazdy na dvoch kolesách? RIDE 4 vo vás zapáli súťažného ducha vďaka stovkám motoriek, náročných tratí a úplne novej úrovni realizmu. Tento titul je určený pre všetkých, ktorí túžia po autentickom pretekárskom zážitku, ktorý posúva hranice virtuálnej jazdy.

Hlavné vlastnosti

RIDE 4 ponúka hráčom možnosť vybrať si zo 176 oficiálne licencovaných motoriek, ktoré pokrývajú široké spektrum značiek a modelov. Od klasických strojov po moderné superbiky, každý jazdec si nájde to svoje. Hra sa môže pochváliť aj 30 rôznymi tratami z celého sveta, ktoré sú navrhnuté tak, aby poskytovali výnimočné pretekárske zážitky. Každá trať je detailne spracovaná a ponúka jedinečné výzvy, ktoré preveria vaše jazdecké schopnosti.

Realizmus a grafika

Jedným z najvýraznejších aspektov RIDE 4 je jeho úroveň realizmu. Hra využíva pokročilé technológie, ktoré zaručujú realistické správanie motoriek a presné fyzikálne modely. Každý aspekt jazdy, od akcelerácie po brzdenie, je verne prenesený do virtuálneho prostredia. Grafika je na vysokej úrovni, s detailnými modelmi motoriek a nádhernými prostrediami, ktoré vás vtiahnu do sveta pretekov.

Prispôsobenie a módy

RIDE 4 ponúka aj široké možnosti prispôsobenia motoriek. Hráči môžu upravovať svoje stroje podľa vlastných predstáv, čo pridáva na osobitosti a jedinečnosti každého preteku. Okrem toho hra obsahuje rôzne herné módy, vrátane kariéry, online pretekov a časových výziev, čo zaručuje, že sa nikdy nebudete nudiť. Každý mód ponúka unikátne výzvy a príležitosti na zlepšenie vašich jazdeckých zručností.

Komunita a podpora

Hra má silnú komunitu, ktorá sa neustále rozrastá. Hráči môžu zdieľať svoje zážitky, tipy a triky, čo prispieva k celkovému zážitku z hry. Vydavateľ Milestone pravidelne aktualizuje hru a pridáva nové obsahové balíčky, čo zabezpečuje, že hra zostáva čerstvá a zaujímavá. Týmto spôsobom sa hráči môžu tešiť na nové výzvy a motorové novinky, ktoré obohatia ich herný zážitok.

RIDE 4 je ideálnou voľbou pre všetkých milovníkov motocyklov a pretekov. S množstvom motoriek, tratí a realistickým spracovaním ponúka nezabudnuteľný zážitok, ktorý si zamilujete. Pripravte sa na vzrušujúce preteky a staňte sa majstrom na dvoch kolesách!