Age of Wonders: Planetfall [Steam]

6,99 

Zdieľať:

Age of Wonders: Planetfall je strategická hra na Steame, ktorá kombinuje sci-fi a fantasy prvky. Objavujte rozmanité planéty, zapojte sa do taktických ťahových súbojov a budujte vlastné impérium. Vytvorte si unikátne národy s jedinečnými schopnosťami a užite si hlboký príbeh plný intríg. Hrajte s priateľmi v multiplayeri a zažite hodiny zábavy a strategického plánovania. Pridajte sa k dobrodružstvu v Age of Wonders: Planetfall a objavte fascinujúci galaktický svet!

Kód: 413186 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Age of Wonders: Planetfall [Steam]

Age of Wonders: Planetfall je strategická hra, ktorá vás zavedie do fascinujúceho sveta, kde sa stretávajú prvky sci-fi a fantasy. Hráči sa ocitnú v zvyškoch Hviezdneho zväzu, ktorý bol kedysi obrovským impériom spájajúcim tisíce svetov. Po kolapse tohto impéria sa jeho obyvatelia ocitli v izolácii, a po stovkách rokov sa snažia znovu vybudovať svoje civilizácie podľa vlastných predstáv.

Hlavné vlastnosti hry

  • Strategické ťahové súboje: Hráči sa zapoja do hlbokých a taktických ťahových súbojov, kde si môžu vybrať z rôznych jednotiek a schopností, aby porazili svojich nepriateľov.
  • Prieskum a expanzia: Objavujte rozmanité planéty, zbierajte zdroje a budujte svoje impérium. Každá planéta ponúka unikátne prostredie a výzvy.
  • Prispôsobenie národov: Vytvorte si vlastný národ s jedinečnými schopnosťami a technológiami, ktoré ovplyvnia váš herný štýl a stratégiu.
  • Príbeh a lore: Hra ponúka hlboký príbeh s bohatým pozadím, ktorý vás vtiahne do sveta plného intrigy a konfliktov.
  • Multiplayer: Hrajte s priateľmi alebo proti nim v rôznych herných režimoch, ktoré zaručujú hodiny zábavy a strategického plánovania.

Herný zážitok

V Age of Wonders: Planetfall sa hráči nielenže zapoja do strategických bitiek, ale aj do budovania a správy svojich ríš. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, ovplyvní vašu civilizáciu a jej budúcnosť. Hráči sa musia rozhodovať, či budú budovať diplomatické vzťahy s inými národmi, alebo sa postavia do cesty a prevzali moc silou. Taktické možnosti sú takmer nekonečné, čo robí každú hru jedinečnou.

Prečo si vybrať Age of Wonders: Planetfall?

Ak ste fanúšikom strategických hier a hľadáte hru, ktorá kombinuje hlbokú stratégiu s bohatým príbehom a fascinujúcim svetom, Age of Wonders: Planetfall je pre vás ideálnou voľbou. S jeho nádhernou grafikou, komplexným herným systémom a možnosťou prispôsobenia národov, táto hra ponúka hodiny zábavy a výziev. Vydajte sa na cestu do neznáma a objavte, čo všetko vám tento galaktický svet môže ponúknuť!