XCOM 2 Collection [Steam]

19,99 

Zdieľať:

XCOM 2 Collection na Steam je kompletné balenie strategickej hry, ktorá vás vtiahne do post-apokalyptického sveta, kde vediete odboj proti mimozemským okupantom. Obsahuje základnú hru XCOM 2 a všetky rozšírenia, ktoré obohacujú herný zážitok o nové triedy vojakov, misie a technológie. Pripravte sa na napínavé taktické súboje a strategické plánovanie, ktoré vás postavia do úlohy vodcu poslednej obranné jednotky. Hrajte na PC a zažite dynamický herný svet, ktorý neustále mení svoje podmienky. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť stať sa hrdinom v boji za záchranu ľudstva!

Kód: 413251 Kategória: Vydavateľ:

O hre

XCOM 2 Collection [Steam]

XCOM 2 je pokračovaním úspešnej strategickej hry XCOM: Enemy Unknown, ktorá získala množstvo ocenení a uznania od hráčov a kritikov. V tejto hre sa ocitnete v post-apokalyptickom svete, kde mimozemské sily ovládli Zem a ľudstvo sa ocitlo na pokraji vyhynutia. Dvadsať rokov po kapitulácii svetových vodcov pred týmito silami sa hráči ujímajú vedenia poslednej obranné jednotky, známej ako XCOM, a snažia sa zvrátiť osud planéty.

Hlavným cieľom hráča je organizovať a viesť odboj proti mimozemským okupantom. Hráči budú musieť strategicky plánovať svoje akcie, budovať základňu, trénovať vojakov a vyvíjať nové technológie, aby čelili neustále sa zvyšujúcej hrozbe. Hra ponúka hlboký a komplexný herný systém, ktorý kombinuje prvky taktiky a stratégie, pričom každé rozhodnutie môže mať zásadný dopad na priebeh hry.

Jednou z najvýraznejších vlastností XCOM 2 je jeho dynamický herný svet. Hráči sa musia prispôsobovať neustále sa meniacim podmienkam a reagovať na akcie nepriateľa. Mimozemské sily sa vyvíjajú a zlepšujú svoje taktiky, čo núti hráčov neustále inovovať a prispôsobovať svoje stratégie. Hra ponúka aj rôzne herné módy, vrátane možnosti multiplayeru, čo zvyšuje jej znovuhrateľnosť a zábavu.

Okrem základnej hry XCOM 2 obsahuje XCOM 2 Collection aj všetky rozšírenia a dodatočný obsah, čo znamená, že hráči môžu zažiť kompletný príbeh a všetky vylepšenia, ktoré boli k dispozícii. Tieto rozšírenia pridávajú nové triedy vojakov, nepriateľov, misie a technológie, čím obohacujú herný zážitok a ponúkajú ešte viac možností na prispôsobenie a strategické plánovanie.

Hra je dostupná na platforme PC prostredníctvom digitálnej distribúcie Steam, čo umožňuje jednoduchý prístup a aktualizácie. Vydavateľom hry je renomovaná spoločnosť 2K Games, ktorá je známa svojimi kvalitnými hernými titulmi.

Ak ste fanúšikom strategických hier a hľadáte výnimočný herný zážitok, XCOM 2 Collection je pre vás ideálnou voľbou. Pripravte sa na napínavé taktické súboje, hlboký príbeh a množstvo možností, ktoré vám umožnia stať sa skutočným vodcom odboja proti mimozemským silám.