RIDE 3 [Steam]

14,99 

Zdieľať:

Objavte vzrušenie z motocyklových pretekov s hrou RIDE 3 na Steam. Vďaka pokročilému Unreal Engine 4 si užijete ohromujúcu grafiku a realistické jazdné mechaniky. Pretekajte na rozšírených tratiach, prispôsobte si širokú škálu motocyklov a zažite autentické jazdné zážitky. RIDE 3 ponúka intuitívny ovládací systém a rôzne herné módy, ktoré zaručujú nekonečné hodiny zábavy a výziev pre všetkých jazdcov.

Kód: 413277 Kategória: Vydavateľ:

O hre

RIDE 3 [Steam]

Hra RIDE 3 je jedinečným zážitkom pre všetkých milovníkov motocyklov a adrenalínových pretekov. Vydaná spoločnosťou Milestone, táto hra využíva pokročilý Unreal Engine 4, ktorý zaručuje ohromujúcu grafiku a realistické jazdné mechaniky. RIDE 3 ponúka hráčom možnosť prežiť vzrušujúce preteky na rôznych tratiach, od malebných vidieckych ciest po rušné mestské ulice.

Jednou z najvýraznejších vlastností RIDE 3 je rozšírený počet tratí, vrátane GPs a Supermoto, ktoré sú navrhnuté tak, aby poskytli autentický pocit z jazdy. Hráči sa môžu tešiť na preteky v najikonickejších lokalitách, kde si môžu vyskúšať svoje jazdecké schopnosti a súťažiť s ostatnými jazdcami. Hra ponúka širokú škálu motocyklov, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv, čím sa zvyšuje úroveň personalizácie a zábavy.

RIDE 3 sa zameriava na realistické jazdné zážitky, pričom každý motocykel má svoje jedinečné vlastnosti a správanie na ceste. Hráči môžu experimentovať s rôznymi nastaveniami a vylepšeniami, aby dosiahli optimálny výkon na trati. Hra tiež obsahuje rôzne herné módy, ktoré umožňujú hráčom súťažiť v pretekoch, časových skúškach alebo sa jednoducho prechádzať po otvorenom svete.

Okrem toho, RIDE 3 ponúka aj vylepšený systém ovládania, ktorý je intuitívny a prístupný pre hráčov všetkých úrovní. Bez ohľadu na to, či ste začiatočník alebo skúsený jazdec, hra vám umožní zažiť vzrušenie z jazdy a súťaženia. Vďaka realistickej fyzike a detailnému spracovaniu prostredia sa hráči môžu ponoriť do sveta motocyklových pretekov ako nikdy predtým.

RIDE 3 je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu zábavy, výzvy a realistického pretekárskeho zážitku. S množstvom tratí, motocyklov a prispôsobení, táto hra ponúka nekonečné hodiny zábavy a vzrušenia. Pripravte sa na to, aby ste sa stali profesionálnym jazdcom a prekonali všetky prekážky na ceste k víťazstvu!