Kingdom Come: Deliverance CZ [Steam]

19,99 

Zdieľať:

Kingdom Come: Deliverance CZ je realistické RPG z pohľadu prvej osoby, ktoré vás zavedie do fascinujúceho otvoreného sveta stredovekej Európy. Prežite hlboký príbeh s emocionálnymi zvratmi, realistickou hrateľnosťou a historickou presnosťou. Hrajte ako mladý kováč, ktorý sa snaží zachrániť uneseného kráľa a zastaviť krvavý konflikt. Ideálna voľba pre fanúšikov RPG hier, ktorí hľadajú pohlcujúci zážitok. Objavte bohatý svet, množstvo úloh a interakcií s postavami v tejto jedinečnej hre na platforme Steam.

Kód: 413263 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Kingdom Come: Deliverance CZ [Steam]

Kingdom Come: Deliverance je realistické RPG z pohľadu prvej osoby, ktoré vás ponorí do fascinujúceho otvoreného sveta stredovekej Európy. Hra sa odohráva v období veľkých prevratov a konfliktov, pričom sa zameriava na autentické historické prostredie a detailne prepracovanú hrateľnosť.

Hlavným hrdinom je skromný mladý kováč, ktorý sa ocitá v ťažkej situácii po tom, čo vo vojne stratil všetko, čo mal. Jeho cesta začína, keď sa snaží splniť posledné prianie svojho umierajúceho otca. Osud ho zavedie do hlbokých konšpirácií, kde sa snaží zachrániť uneseného kráľa a zastaviť krvavý konflikt, ktorý ohrozuje jeho krajinu.

Kľúčové vlastnosti hry:

  • Otvorený svet: Preskúmajte rozsiahly a realisticky zobrazený svet stredovekej Európy, ktorý je plný detailov a historických prvkov.
  • Hlboký príbeh: Prežite emocionálny príbeh s množstvom zvratov, ktorý vás vtiahne do konfliktu a konšpirácií.
  • Realistická hrateľnosť: Hra ponúka realistické mechaniky boja, remeselníctva a interakcie s postavami, čo zvyšuje ponorenie do hry.
  • Historická presnosť: Kingdom Come: Deliverance sa snaží o čo najväčšiu historickú presnosť, čo sa týka prostredia, kultúry a zvyklostí stredovekej Európy.
  • RPG prvky: Rozvíjajte svojich postáv, zlepšujte ich schopnosti a prispôsobujte si herný štýl podľa svojich preferencií.

Hra je vydaná spoločnosťou Deep Silver a je dostupná na platforme PC digital. Kingdom Come: Deliverance je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov RPG hier, ktorí hľadajú hlboký a pohlcujúci zážitok v historickom prostredí. S množstvom úloh, vedľajších misií a interakcií s postavami, táto hra ponúka hodiny zábavy a objavovania.

Pripravte sa na dobrodružstvo, ktoré vás zavedie do srdca stredovekého konfliktu, kde každé rozhodnutie môže mať vážne následky. Vstúpte do sveta Kingdom Come: Deliverance a zažite jedinečný príbeh, ktorý vás nielen zabaví, ale aj poučí o histórii a kultúre stredovekej Európy.