FIA European Truck Racing Championship [Steam]

24,99 

Zdieľať:

Zažite vzrušenie z pretekov s FIA European Truck Racing Championship na Steam. Ovládajte 12 rôznych ťahačov s realistickou fyzikou a prispôsobte si ich výkon a vzhľad. Preteky s obrovskými ťahačmi ponúkajú jedinečný zážitok, ktorý si zamilujete. Pripravte sa na adrenalínové výzvy a strategické preteky na verne zrekonštruovaných okruhoch. Pridajte sa k pretekárskej komunite a ukážte svoje schopnosti v tejto jedinečnej pretekárskej hre!

Kód: 413385 Kategória: Vydavateľ:

O hre

FIA European Truck Racing Championship [Steam]

Hra FIA European Truck Racing Championship je jedinečným zážitkom pre všetkých nadšencov pretekárskych hier a fanúšikov ťahačov. Tento titul, vydaný spoločnosťou BigBen Interactive, ponúka hráčom možnosť zažiť vzrušenie z pretekov s obrovskými ťahačmi, ktoré vážia až 5 ton. Pretekanie s takýmto vozidlom je úplne iné ako jazda na bežných športových autách alebo motocykloch, a to robí túto hru výnimočnou.

V FIA European Truck Racing Championship máte k dispozícii 12 rôznych ťahačov, z ktorých každý má svoje jedinečné vlastnosti, fyziku a jazdné charakteristiky. Hráči sa musia naučiť, ako ovládať tieto masívne vozidlá, pričom si osvoja techniky, ktoré sú nevyhnutné na dosiahnutie úspechu na trati. Každý ťahač ponúka iný zážitok z jazdy, čo zaručuje, že sa nikdy nebudete nudiť.

Hra sa zameriava na realistické správanie vozidiel, čo znamená, že hráči musia brať do úvahy faktory ako hmotnosť, rýchlosť a ovládateľnosť. Preteky sú plné adrenalínu a napätia, pričom každý pretek je výzvou, ktorá si vyžaduje precízne ovládanie a strategické myslenie. Hráči sa môžu tešiť na rôzne pretekárske okruhy, ktoré sú verne zrekonštruované a ponúkajú rôzne podmienky pre jazdu.

Okrem pretekov samotných hra ponúka aj množstvo možností prispôsobenia a vylepšenia vašich ťahačov. Môžete si upraviť výkon, vzhľad a ďalšie aspekty vozidla, aby ste dosiahli maximálnu efektivitu na trati. Týmto spôsobom si môžete vytvoriť svoj vlastný jedinečný pretekársky štýl.

FIA European Truck Racing Championship je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú niečo iné v oblasti pretekárskych hier. S realistickou grafikou, pohlcujúcou hrateľnosťou a množstvom obsahu, táto hra ponúka hodiny zábavy a výziev. Či už ste skúsený pretekár alebo nováčik, táto hra vás určite zaujme a poskytne vám nezabudnuteľný zážitok z pretekov s ťahačmi.

Pripravte sa na vzrušujúce preteky a ukážte svoje schopnosti v FIA European Truck Racing Championship. Vstúpte do sveta pretekov s ťahačmi a zažite adrenalín, ktorý ste doteraz nezažili!