MotoGP 19 [Steam]

19,99 

Zdieľať:

MotoGP 19 je vzrušujúca motocyklová pretekárska hra dostupná na Steam, ktorá ponúka realistický zážitok z jazdy. S inteligentnou AI, historickými výzvami a vylepšenou grafikou, táto hra vás vtiahne do sveta adrenalínových pretekov. Prispôsobte si motocykle a jazdcov, pretekajte online s priateľmi a staňte sa kráľom trate. Nezmeškajte šancu zažiť MotoGP ako nikdy predtým!

Kód: 413437 Kategória: Vydavateľ:

O hre

MotoGP 19 [Steam]

MotoGP 19 je najnovší prírastok do populárnej série motocyklových pretekov, ktorý vás vtiahne do sveta rýchlosti, adrenalínu a strategického pretekania. Tento titul, vyvinutý spoločnosťou Milestone, je dostupný na platforme PC a ponúka jedinečný zážitok pre všetkých fanúšikov MotoGP.

Hlavné vlastnosti a parametre

  • Inteligentná AI: Nová umelá inteligencia v MotoGP 19 je navrhnutá tak, aby potrestala každú vašu chybu. Protivníci sa prispôsobujú vášmu jazdnému štýlu, čo znamená, že musíte byť neustále o krok vpred, aby ste si udržali náskok.
  • Historické výzvy: Okrem súčasných pretekov máte možnosť zažiť aj historické momenty z minulosti MotoGP. Pretekajte s legendárnymi jazdcami a na ikonických tratiach, ktoré formovali históriu tohto športu.
  • Vylepšená grafika a fyzika: MotoGP 19 ponúka realistickú grafiku a vylepšenú fyziku jazdy, čo zaručuje autentický zážitok z pretekania. Každý detail, od trate po motocykle, je starostlivo spracovaný, aby ste sa cítili ako skutočný pretekár.
  • Možnosti prispôsobenia: Hráči majú možnosť prispôsobiť si svoje motocykle a jazdcov, čo pridáva na hĺbke a osobitosti každého preteku. Vytvorte si svoj vlastný štýl a ukážte ho na trati.
  • Online multiplayer: Zapojiť sa môžete do online pretekov s hráčmi z celého sveta. Pretekajte proti svojim priateľom alebo sa pripojte k globálnym súťažiam a ukážte, kto je najlepší jazdec.

Prečo si vybrať MotoGP 19?

MotoGP 19 nie je len ďalšou pretekárskou hrou; je to komplexný simulátor, ktorý ponúka realistický zážitok z jazdy. S novou AI, ktorá sa prispôsobuje vašim schopnostiam, a historickými výzvami, ktoré vás vrátia do minulosti, sa táto hra stáva povinnou jazdou pre každého fanúšika motocyklových pretekov. Či už ste skúsený pretekár alebo nováčik, MotoGP 19 ponúka niečo pre každého. Pripravte sa na vzrušujúce preteky, kde každé rozhodnutie môže ovplyvniť výsledok závodu.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto vzrušujúceho sveta a zažite adrenalínové preteky ako nikdy predtým. S MotoGP 19 sa stanete kráľom trate!