Fishing Sim World [Steam]

17,99 

Zdieľať:

Fishing Sim World je najautentickejší simulátor rybolovu na platforme Steam, ktorý ponúka realistické herné fyziky a široký výber rybárskych techník. Preskúmajte nádherné vodné plochy, bojujte s obrovskými kaprami a šťukami a užite si multiplayerový režim s hráčmi z celého sveta. S pravidelnými aktualizáciami a prispôsobiteľným vybavením je Fishing Sim World ideálnou voľbou pre všetkých nadšencov rybolovu.

Kód: 413441 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Fishing Sim World [Steam]

Fishing Sim World je najautentickejší simulátor chytania rýb, ktorý bol kedy vyrobený. Tento jedinečný herný zážitok vás prenesie do sveta rybolovu, kde si môžete vyskúšať svoje zručnosti v boji s obrovskými kaprami a šťukami. Hra je navrhnutá tak, aby dokonale kombinovala realistickú hernú fyziku s autentickým zážitkom z rybolovu, čo z nej robí ideálnu voľbu pre všetkých nadšencov tohto športu.

Jednou z najvýraznejších vlastností Fishing Sim World je možnosť cestovať rýchlosťou viac ako 65 míľ za hodinu vo vašej lodi. Môžete preskúmavať nádherné vodné plochy, ktoré sú verne zobrazené a ponúkajú široké spektrum prostredí, od pokojného jazera po divoké rieky. Každé miesto má svoje špecifické podmienky, ktoré ovplyvňujú správanie rýb, čo pridáva na realistickosti a výzve.

Hra ponúka široký výber rybárskych techník a vybavenia, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojich preferencií. Od rôznych typov návnad po rôzne rybárske prúty, máte možnosť experimentovať a nájsť ten najlepší spôsob, ako uloviť svoj cieľ. Fishing Sim World tiež obsahuje realistické podmienky, ako sú počasie a ročné obdobia, ktoré ovplyvňujú aktivitu rýb a ich správanie.

Okrem toho, hra ponúka aj multiplayerový režim, kde sa môžete postaviť proti ostatným hráčom z celého sveta. Súťaže a turnaje vám umožnia ukázať svoje zručnosti a získať uznanie v rybárskej komunite. S pravidelnými aktualizáciami a novým obsahom sa Fishing Sim World neustále vyvíja a ponúka hráčom nové výzvy a zážitky.

Vydavateľom tejto skvelej hry je Dovetail Games, známy pre svoje kvalitné simulátory. Hra je dostupná na platforme PC digital, čo znamená, že si ju môžete jednoducho stiahnuť a začať hrať. Ak hľadáte realistický a vzrušujúci zážitok z rybolovu, Fishing Sim World je tou správnou voľbou pre vás.

Zažite vzrušenie z rybolovu ako nikdy predtým a ponorte sa do sveta Fishing Sim World. Či už ste skúsený rybár alebo začiatočník, táto hra vám ponúkne hodiny zábavy a výziev. Pripravte sa na dobrodružstvo, ktoré vás zavedie na najkrajšie vodné plochy a umožní vám zažiť adrenalín z boja s najväčšími rybami!