Star Wars: Battlefront [Origin]

9,99 

Zdieľať:

Objavte epický svet Star Wars: Battlefront na platforme PC. Vstúpte do masívnych bitiek s obľúbenými postavami ako Luke Skywalker a Darth Vader. Hrajte v multiplayerovom režime s až 40 hráčmi alebo si užite napínavé singleplayerové misie inšpirované filmami. S realistickou grafikou a autentickým zvukom sa stanete súčasťou galaktických konfliktov. Star Wars: Battlefront je povinnosťou pre každého fanúšika akčných hier a kultúrneho fenoménu Star Wars.

Kód: 413544 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Star Wars: Battlefront [Origin]

Vstúpte do epického sveta Star Wars s hrou Star Wars: Battlefront, ktorá sa stala ikonou medzi akčnými strieľačkami. Vydaná v roku 2004, táto hra okamžite zaujala srdcia hráčov a fanúšikov legendárneho vesmíru Star Wars. Hráči majú jedinečnú príležitosť prežiť nezabudnuteľné momenty a zapojiť sa do epických bitiek, ktoré sú známe z filmov.

Vydavateľ: Electronic Arts

Platforma: PC digital

EAN: STE-0002046

Star Wars: Battlefront ponúka hráčom možnosť ovládať obľúbené postavy, ako sú Luke Skywalker, Darth Vader, Han Solo a mnoho ďalších. Hra sa vyznačuje svojou rozsiahlou a detailne prepracovanou grafikou, ktorá prenáša hráčov priamo do srdca galaktických konfliktov. Vďaka realistickým efektom a autentickému zvuku sa hráči cítia ako súčasť epických bitiek medzi Impériom a Rebelmi.

Jednou z najvýraznejších vlastností hry je jej multiplayerový režim, ktorý umožňuje hráčom z celého sveta zúčastniť sa na masívnych bitkách. Hráči môžu bojovať v rôznych režimoch, vrátane klasických tímových súžení a rozsiahlych bitiek, kde sa zúčastňuje až 40 hráčov. Taktiež je možné využiť rôzne vozidlá, ako sú AT-AT, X-Wing a TIE Fighter, čo pridáva na dynamike a rozmanitosti herného zážitku.

Okrem multiplayeru ponúka Star Wars: Battlefront aj zaujímavý singleplayerový režim, kde hráči môžu prežiť rôzne misie a scenáre inšpirované filmami. Tieto misie sú navrhnuté tak, aby poskytli hráčom pocit napätia a vzrušenia, pričom sa môžu stretnúť s ikonickými postavami a miestami z univerza Star Wars.

Hra sa tiež vyznačuje množstvom prispôsobení a vylepšení, ktoré umožňujú hráčom prispôsobiť si svoje postavy a zbrane podľa vlastných preferencií. Týmto spôsobom si každý hráč môže vytvoriť unikátne herné skúsenosti, ktoré odrážajú jeho štýl hry.

Star Wars: Battlefront je nielen hrou, ale aj oslavou kultúrneho fenoménu, ktorý spojil generácie fanúšikov. S jej bohatým obsahom, pohlcujúcou grafikou a dynamickým herným zážitkom je táto hra povinnosťou pre každého fanúšika Star Wars a akčných hier. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo vo vesmíre, kde sa sny stávajú realitou a každý súboj môže rozhodnúť o osude galaxie.