Real Farm CZ [Steam]

14,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet poľnohospodárstva s hrou Real Farm CZ na platforme Steam. Tento realistický poľnohospodársky simulátor ponúka kariérny režim a voľné hranie, kde môžete pestovať plodiny, chovať zvieratá a spravovať svoju farmu. S ohromujúcim 4K zobrazením a dynamickým počasím sa stanete úspešným farmárom. Stiahnite si Real Farm CZ a zažite autentické poľnohospodárske dobrodružstvo!

Kód: 413600 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Real Farm CZ [Steam]

Naštartujte svoj traktor a ponorte sa do fascinujúceho sveta poľnohospodárstva s hrou Real Farm. Tento impozantný poľnohospodársky simulátor vám ponúka jedinečnú príležitosť stať sa úspešným farmárom, či už sa rozhodnete pre kariérny režim, alebo sa pustíte do voľného hrania. S realistickým zobrazením americkej krajiny v pôvodnom štýle 4K a 60FPS, Real Farm vás vtiahne do svojho ohromujúceho otvoreného sveta, kde môžete objavovať a rozvíjať svoje poľnohospodárske zručnosti.

Hra ponúka široké spektrum aktivít, ktoré môžete vykonávať. Môžete sa zamerať na pestovanie plodín, chov hospodárskych zvierat alebo kombinovať oboje. Každá voľba má svoje výhody a výzvy, čo vám umožní prispôsobiť si herný zážitok podľa vašich preferencií. V režime kariéry sa môžete tešiť na rôzne úlohy a misie, ktoré vás posunú k úspechu a rozvoju vašej farmy.

Real Farm je navrhnutý tak, aby poskytoval realistický zážitok z poľnohospodárstva. Hráči sa môžu tešiť na autentické mechaniky, ako sú zasievanie, zber úrody, starostlivosť o zvieratá a správa farmy. S množstvom rôznych strojov a zariadení, ktoré môžete ovládať, sa budete cítiť ako skutočný farmár. Hra ponúka aj možnosti prispôsobenia, takže si môžete vytvoriť farmu presne podľa svojich predstáv.

Okrem toho, Real Farm ponúka aj dynamický systém počasia a ročných období, čo pridáva na realistickosti a výzvach, ktorým budete čeliť. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, ovplyvní vašu farmu a jej prosperitu, čo robí hru ešte zaujímavejšou a napínavejšou.

Vydavateľ Soedesco sa postaral o to, aby Real Farm bol dostupný na platforme PC digital, čo znamená, že si hru môžete jednoducho stiahnuť a začať hrať. S EAN kódom STE-0003817 je táto hra pripravená na to, aby vás vtiahla do sveta poľnohospodárstva a ponúkla vám hodiny zábavy a výziev.

Ak hľadáte realistický a pútavý poľnohospodársky simulátor, Real Farm CZ je tou správnou voľbou. Vstúpte do sveta farmárčenia, rozvíjajte svoje zručnosti a staňte sa majstrom vo svojom remesle. Nezmeškajte príležitosť zažiť vzrušenie z poľnohospodárstva v tejto jedinečnej hre!