The Sims 4: Ročné obdobia CZ [Origin]

24,99 

Zdieľať:

Objavte nové možnosti s The Sims 4: Ročné obdobia CZ [Origin], ktoré prináša dynamické počasie a sezónne aktivity do života vašich simíkov. Oslávte Vianoce, užívajte si letné grilovanie a zažite jedinečné emócie počas každého ročného obdobia. Toto rozšírenie obohatí váš herný zážitok a umožní vám vytvárať nezabudnuteľné spomienky. Nezmeškajte šancu pridať do svojej zbierky originálny produkt od Electronic Arts a zažite hru ako nikdy predtým!

Kód: 414737 Kategória: Vydavateľ:

O hre

The Sims 4: Ročné obdobia CZ [Origin]

Rozšírte svet svojich simíkov s rozšírením The Sims 4: Ročné obdobia, ktoré prináša do hry dynamické počasie a sezónne aktivity. Toto rozšírenie je ideálnym spôsobom, ako obohatiť herný zážitok a pridať do života vašich simíkov nové emócie a príbehy. Vďaka ročným obdobiam sa každý deň stáva jedinečným a plným prekvapení.

Každé ročné obdobie v hre má svoj vlastný charakter a atmosféru. Zimné mesiace sú plné snehu a mrazivých dní, ktoré ponúkajú množstvo aktivít, ako je korčuľovanie na zamrznutom jazere alebo stavanie snehuliakov. Na jar sa príroda prebúdza, čo umožňuje simíkom osádzať záhrady a užívať si slnečné dni. Leto prináša horúce dni, ideálne na grilovanie a plávanie, zatiaľ čo jeseň je časom zberu úrody a osláv, ako sú Halloween a Deň vďakyvzdania.

V The Sims 4: Ročné obdobia sa môžete tešiť na množstvo nových aktivít a interakcií. Simíci môžu oslavovať rôzne sviatky, ktoré sú plné emócií a zábavy. Môžete sa zapojiť do tradičných osláv, ako sú Vianoce, alebo si užiť jedinečné udalosti, ktoré sú špecifické pre každé ročné obdobie. Tieto sviatky sú skvelou príležitosťou na budovanie vzťahov a vytváranie nezabudnuteľných spomienok.

Okrem toho, ročné obdobia ovplyvňujú aj prostredie a životný štýl vašich simíkov. Zmeny počasia môžu mať vplyv na ich nálady a aktivity, čo pridáva na realistickosti a hĺbke hry. Simíci sa môžu prispôsobiť rôznym podmienkam, čo im umožňuje zažiť rôzne aspekty života v závislosti od ročného obdobia.

Vydavateľom tohto rozšírenia je Electronic Arts, a je dostupné na platforme PC digital. S EAN kódom STE-0004251 si môžete byť istí, že ide o originálny produkt, ktorý obohatí vašu zbierku hier.

Nezmeškajte príležitosť pridať do svojho herného zážitku nové ročné obdobia a objavte, ako môže počasie a sezónne aktivity ovplyvniť život vašich simíkov. The Sims 4: Ročné obdobia je ideálnym rozšírením pre všetkých fanúšikov, ktorí chcú zažiť ešte viac zábavy a kreativity vo svete The Sims.