The Sims 4: Hurá do práce CZ [Origin]

39,99 

Zdieľať:

Objavte nový rozmer hrania s The Sims 4: Hurá do práce CZ [Origin]. Aktívne ovládajte kariéry svojich Simíkov ako doktor, detektív alebo vedec. Záchrana životov, riešenie záhad alebo experimentovanie s vynálezmi – voľba je na vás! Vytvorte si vlastný obchod a budujte impérium s množstvom nových predmetov a oblečenia. Pripravte sa na hodiny zábavy a vzrušenia v tejto jedinečnej expanzii od Electronic Arts pre PC digital.

Kód: 414745 Kategória: Vydavateľ:

O hre

The Sims 4: Hurá do práce CZ [Origin]

Rozšírenie The Sims 4: Hurá do práce! prináša do vášho herného zážitku úplne nový rozmer. V tejto expanzii máte možnosť aktívne ovládať svojich Simíkov priamo na pracovisku, čo znamená, že rozhodujete o ich kariérnych dráhach a ovplyvňujete ich úspechy či neúspechy. Či už sa rozhodnete pre dráhu úspešného doktora, alebo sa pustíte do vynálezov, ktoré môžu spôsobiť chaos, voľba je len na vás!

V The Sims 4: Hurá do práce! sa môžete tešiť na tri nové kariéry: doktor, detektív a vedec. Každá z týchto kariér ponúka jedinečné herné mechaniky a výzvy. Ako doktor budete mať na starosti záchranu životov pacientov, diagnostikovanie chorôb a vykonávanie operácií. Môžete sa rozhodnúť, či budete empatickým lekárom, alebo sa pustíte do neetických praktík, ktoré môžu mať nepredvídateľné následky.

Ak sa rozhodnete pre kariéru detektíva, čaká vás množstvo zaujímavých prípadov, ktoré budete musieť vyriešiť. Využite svoje analytické schopnosti a sledujte stopy, aby ste odhalili pravdu. Práca detektíva je plná napätia a vzrušenia, a každý úspešný prípad vás posunie bližšie k povýšeniu.

Pre tých, ktorí majú radi technológie, je tu kariéra vedca. V laboratóriu môžete experimentovať s rôznymi vynálezmi a vytvárať unikátne zariadenia. Môžete sa rozhodnúť, či budete svoje vynálezy používať na pomoc ostatným, alebo ich zneužijete na vytvorenie chaosu vo vašej štvrti. Možnosti sú nekonečné!

Okrem nových kariér ponúka The Sims 4: Hurá do práce! aj množstvo nových predmetov, oblečenia a možností prispôsobenia. Môžete si vytvoriť vlastný obchod, kde budete predávať svoje vynálezy alebo iné produkty, a tak si vybudovať vlastné impérium. Nové interakcie a aktivity obohatia váš herný zážitok a poskytnú vám množstvo hodín zábavy.

Vydavateľom tohto rozšírenia je Electronic Arts, a je dostupné na platforme PC digital. Pripravte sa na to, že sa vaši Simíci dostanú do nových výšin kariérneho úspechu alebo sa ocitnú v zložitých situáciách, ktoré preveria ich schopnosti a rozhodovanie.

Nezmeškajte príležitosť zažiť vzrušujúci svet The Sims 4: Hurá do práce! a prevezmite kontrolu nad kariérami svojich Simíkov. Či už sa rozhodnete pre úspech alebo chaos, táto expanzia vám ponúkne jedinečný herný zážitok, ktorý si zamilujete!